close
Ώρα
26.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Αιτήσεις στα Κ.Α.Π.Η. Κατσαμπά και Πόρου, για επανασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.
13.12.13
Μετά από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ προκειμένου να διευκολυνθούν οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και να επισπευσθεί η επανασύνδεσή τους με το δίκτυο της ΔΕΗ, ο Δήμος Ηρακλείου μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης θα γνωστοποιήσει στην αρμόδια επιτροπή και τη ΔΕΗ τις περιπτώσεις συμπολιτών μας, των οποίων έχει διακοπεί η σύνδεση.
Οι κάτοικοι της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου, στην πρώτη κατοικία των οποίων έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών προς τη ΔΕΗ και ανήκουν σε ευάλωτη ομάδα, καλούνται να προσέρχονται από σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, στο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Κατσαμπά και Πόρου, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, πρόσφατο αντίγραφο του λογαριασμού της ΔΕΗ, το ΑΦΜ και εκκαθαριστικό της Δ.Ο.Υ., πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, σε περίπτωση αναπηρίας βεβαίωση του αρμόδιου φορέα και σε περίπτωση ανεργίας κάρτα ΟΑΕΔ και ΑΜΚΑ. Οι αιτήσεις θα διαβιβαστούν και θα αξιολογηθούν από την αρμόδια επιτροπή.

Τα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων είναι:

ΚΕ.ΚΟΙ. Φ./ Α.Π.Η. 2ης Δημοτικής Κοινότητας

α. Κατσαμπά, (Κατσίβα Χριστίνα), Αγησιλάου 4, Τ.Κ. 71307, τηλ. 2810 301437, ΦΑΞ 2810 301437. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
β. Πόρου, (Φανταουτσάκη Ελευθερία), Μ. Κωνσταντίνου 15, Τ.Κ. 71307 τηλ. 2810 330318. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 
< Προηγ.   Επόμ. >