close
Ώρα
27.04.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Φωτογράφος παγκόσμιας εμβέλειας από την Συνοικία Αγίας Αικατερίνης!!!
26.02.10
Στην ελίτ των ερασιτεχνών φωτογράφων του κόσμου βρίσκεται πλέον μια νεαρή δικηγόρος από τη Αγία Αικατερίνη, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου μας.
Ο λόγος για την Αφροδίτη Μαυροειδή, η οποία διαγωνίστηκε στην Φωτογραφία Αρχιτεκτονικής (Amateur Architecture) του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού "Sony World Photography Awards " και αναδείχτηκε πρώτη στην Ελλάδα. Σε παγκόσμιο επίπεδο αναδείχτηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες υποψηφιότητες από 43.700 υποψήφιους για την Αρχιτεκτονική! Πλέον, η Αφροδίτη έχει προσκληθεί για να διαγωνιστεί για την παγκόσμια πρωτιά στις Κάννες.!!!! Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να βγει πρώτη.
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της ΕΡΤ, που αναφέρεται στους τρεις Έλληνες φωτογράφους που βγήκαν πρώτοι στις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν και θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό των Καννών, ανάμεσα στους οποίους φιγουράρει και η νεαρή δικηγόρος από την Αγία Αικατερίνη.
Σας συνιστούμε να δείτε δείγματα από την εκπληκτική δουλειά της Αφροδίτης, εδώ
Αφροδίτη, σε ευχαριστούμε για την χαρά που μας πρόσφερες! Τέτοιες ειδήσεις μας θυμίζουν ότι και σε εποχές ζοφερές και δύσκολες, υπάρχουν Έλληνες με ταλέντο έτοιμοι να κατακτήσουν το κόσμο και να γεμίσουν τις καρδιές μας υπερηφάνεια. 
Αφροδίτη, Καλή Τύχη στις Κάννες στις 22/4/2010!!!
Άρθρο: Αλέξανδρος Ρονιώτης
Τελευταία ανανέωση ( 30.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >