close
Ώρα
26.04.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Φόρουμ
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Καρναβάλι στην Αγία Αικατερίνη το 2010 (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Καρναβάλι στην Αγία Αικατερίνη το 2010
#75
minasmavr (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 48
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Καρναβάλι στην Αγία Αικατερίνη το 2010 15 Χρόνος(ες)s, 2 Μήνας(ες)s ago  
Μέσα σε αυτή τη βουβαμάρα, την κακομοιριά, την γκρίνια, την κατάντια, τον ξεπεσμό κοινωνίας και θεσμών, δεν θα πρέπει να αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Πρέπει να αντισταθούμε, να σηκώσουμε κεφάλι ψηλά, να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, να αντιδράσουμε, να βγούμε έξω από τα σαλόνια και τις βολικές πολυθρόνες μας.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Εμείς ρίχνουμε στο τραπέζι των συζητήσεων εκείνο που μας αφορά σαν Πολιτιστικό Σύλλογο. Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, από το 2010, το δικό μας Αγιοαικατερινιώτικο καρναβάλι.
Ελάτε να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους της Συνοικίας μας ανά ομάδες, κάθε ομάδα με διαφορετικό θέμα παρουσίασης - στολές και χορευτικά δρώμενα. Ελάτε να δημιουργήσουμε το δικό μας χρώμα και την δική μας τοπική ατμόσφαιρα των αποκριών, ελάτε να το ρίξουμε λίγο έξω, να δώσουμε μια μικρή ευχάριστη νότα στην μαύρη και άραχνη εποχή που περνάμε.

Σας καλούμε για μια ακόμη φορά, να συσπειρωθείτε γύρο από τον Πολιτιστικό Σύλλογό μας, αφού μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από τις πολλές και ποιοτικές δράσεις που πραγματοποιεί ολόκληρο τον χρόνο, να ξεφύγουμε λίγο από την σκληρή πραγματικότητα, που μαστίζει την σύγχρονη εποχή μας, να ζήσουμε, έστω για λίγο, ένα όμορφο όνειρο.
Τι λέτε, το τολμούμε; Εάν ναί, ελάτε να το κουβεντιάσουμε από σήμερα, γιατί μια τέτοια προσπάθεια χρειάζεται χρόνο, κόπο, χρήμα και συντονισμό, κυρίως το τελευταίο.
Ελάτε να το συζητήσουμε με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και να δημιουργήσουμε την δική μας συντονιστική επιτροπή του καρναβαλιού.
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας