close
Ώρα
28.03.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 2 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Φόρουμ
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
1ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: 1ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
#80
minasmavr (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 48
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
1ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 15 Χρόνος(ες)s ago  
Tο Δ.Σ. στην συνεδρίασή του, στις 1/9/2008, ενέκρινε την πραγματοποίηση στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009, ενός φολκλορικού φεστιβάλ εθνοτήτων, με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στον Νομό ή στο νησί μας σε συνεργασία με τα επίσημα Σωματεία τους και τις Πρεσβείες των (Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρώσοι, Ρουμάνοι, Γερμανοί, Ολλανδοί, Σύριοι, Πακιστανοί, Άγγλοι κ.λ.π.)
Θα αφιερώνεται μία ημέρα ολόκληρη για κάθε Χώρα, όπου θα προβάλλεται η Χώρα αυτή με τα αξιοθέατα, τον Πολιτισμό, τα ήθη κι έθιμα, τα παραδοσιακά χορευτικά και μουσικά συγκροτήματά τους, τα φαγητά τους, υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, παραδοσιακών προϊόντων και έργων τέχνης κ.λ.π.
Εφόσον καταφέρουμε να πραγματοποιηθεί αυτό το πάρα πολύ δύσκολο επίτευγμα, (από ο, τι γνωρίζουμε δεν πραγματοποιείται τέτοιο φεστιβάλ σε ολόκληρη την Κρήτη), είναι απολύτως βέβαιο ότι θα φέρει τους λαούς αυτούς πιο κοντά σε μας, θα ισχυροποιηθούν ακόμη περισσότερο οι δεσμοί φιλίας και οι σχέσεις μαζί τους, θα μειωθεί ή θα εξαλειφθεί με τον χρόνο η ξενοφοβία και τα σημάδια ρατσισμού, θα γνωρίσουμε και θα χαρούμε τον πολιτισμό, την παράδοσή και τα ήθη κι έθιμά τους, με σύνθημα: “Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ”.
Αυτό σημαίνει ότι η Συνοικία της Αγίας Αικατερίνης θα γίνει το Πολυπολιτισμικό κέντρο της Κρήτης και εφόσον το εγχείρημα αυτό πετύχει, θα το καθιερώσουμε να γίνεται κάθε χρόνο!!!!
Βέβαια περιμένουμε την βοήθεια πολλών τοπικών παραγόντων και Φορέων και κυρίως των ίδιων των εκπροσώπων των λαών αυτών στην πόλη μας.
Όμως θα τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό, γιατί ενώ ακούγεται όμορφη σαν ιδέα, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη.Περιμένω σχόλια από εσάς.
Να που ξεκινήσαμε τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009, 11 μήνες πριν!!!!
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
      Θέματα Συντάκτης Ημερομηνία
    thread link
1ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
minasmavr 04/03/2009 23:20
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας