close
Ώρα
19.04.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας.
30.01.19

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/01/2019 και για 34η  συνεχή χρονιά, η πατροπαράδοτη τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου μας της Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας.

   

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι ιερείς της Ενορίας μας πατέρες Εμμ. Κοκκίνης και Κων/νος Πορταλάκης, οι οποίοι χοροστάτησαν και στη Θεία Λειτουργία. Ο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου κος Ν. Ηγουμενίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κος Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα του Πολιτισμού και του απόδημου ελληνισμού κος Κώστας Φασουλάκης. Η Πρόεδρος Εφετών κα Μαρία Ταρουδάκη. Οι αντιδήμαρχοι κος Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, κα Μαρία Καναβάκη, και κα Στέλλα  Αρχοντάκη. Ο Προέδρος της ΔΕΥΑΗ κος Γ. Βουρεξάκης. Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» κος Ηλίας Λυγερός, ο δημ. Σύμβουλος κος Αριστείδης Αθανασάκης. Ο Πρόεδρος του Μουσείου Ν. Καζαντζάκης, Κοσμήτορας του Τμήματος Μαθηματικών και τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κος Μιχάλης Ταρουδάκης, Ο κος Στέλιος Αλεξάκης Δ/ντής της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας. Η κα Ελένη Περδικάκη Δ/ντρια του βρεφονηπιακού σταθμού Αγίας Αικατερίνης, καθηγητές και δάσκαλοι των σχολείων της περιοχής, και εκατοντάδες κάτοικοι της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης.  

    Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία της,  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η εξαιρετική Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, με έργα κλασικού, σύγχρονου και έντεχνου  ρεπερτορίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κου Μάνου Διακοσταμάτη. Στο πιάνο ο μουσικός κος Άγγελος Αντωνάκης.

     Στην κλήρωση που ακολούθησε η τυχερή που έλαβε την χρυσή λίρα Αγγλίας ήταν η Μαρία Κουρλετάκη, μαθήτρια και το φλουρί της πίτας η κα Μαρία Κανακαράκη η οποία και έλαβε ως δώρο μία εικόνα της Αγίας Αικατερίνης.  

    Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, ευχαριστεί όλες και όλους που τίμησαν την εκδήλωση αυτή, καθώς επίσης και όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και εύχεται καλή χρονιά, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα.
Τελευταία ανανέωση ( 11.04.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >