close
Ώρα
20.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ
30.09.18

Η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα Μαρία Καραμεσίνη, μετά την υπογραφή του χρησιδανείου με τον Δήμαρχο Ηρακλείου την Παρασκευή 28/9/2018 στο Δημαρχείο, με το οποίο παραχωρήθηκε χωρίς ανταλλάγματα ένα μεγάλο  οικόπεδο 5.200μ2, (που βρίσκεται στην οδό Εμμ. Ξάνθου), προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα πολύχρονο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, επισκέφθηκε στη συνέχεια το Συνεδριακό Κέντρο του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν με χαρά ο Πρόεδρος με το Δ.Σ., οι 2 ιερείς της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης και κάτοικοι της περιοχής. 

   

    Την Διοικήτρια συνόδευαν ο Δήμαρχος κος Βασιλ. Λαμπρινός, οι βουλευτές κοι Ν. Ηγουμενίδης και Σ. Βαρδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κες Στ. Αρχοντάκη, Μ. Καναβάκη και Κ. Βαρδαβάς, η Διοικήτρια  της 7ης ΔΥΠΕ, ο Περιφερειακός Δ/ντής του ΟΑΕΔ Κρήτης, ο Δ/ντής ΟΑΕΔ Ν. Ηρακλείου και η στενή συνεργάτιδα της Διοικήτριας κα Όλγα Πολυχρονιάδου. 

     Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Μηνάς Γρ. Μαυροειδής, με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς, συγκίνησης και δικαίωσης, απεύθυνε θερμό χαιρετισμό στη Διοικήτρια, όπου και αναφέρθηκε στις πολυετείς προσπάθειες, θυσίες και αγώνες που κατέβαλε ο Σύλλογος, ώστε επιτέλους να μπει σε τροχιά υλοποίησης το μεγάλο έργο  του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και την ευχαρίστησε συγκινημένος για το γεγονός αυτό.

    Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε θερμά την Διοικήτρια του ΟΑΕΔ και για ένα ακόμη λόγο, αφού υποσχέθηκε, ότι θα δει θετικά ένα ακόμη πολύχρονο αίτημα του Συλλόγου, και θα παραχωρήσει στο Δήμο  ένα ακόμη οικόπεδο του ΟΑΕΔ 1.000μ2 που βρίσκεται στην οδό Φιλολάου, προκειμένου να στεγασθούν το ΚΑΠΗ, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), η Κοινωνική Υπηρεσία και η Τοπική Μονάδα Υγείας (Το.Μ.Υ.) Αγίας Αικατερίνης. 

    Τέλος μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα της απέδωσε τον τίτλο του Επίτιμου Μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, καθώς επίσης μία αναμνηστική πλακέτα και αναμνηστικά παραδοσιακά δώρα. 

     Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ηρακλείου κον Βασίλ. Λαμπρινό και τον βουλευτή Ν. Ηρακλείου κον Ν. Ηγουμενίδη, για την καταλυτική στήριξή τους στα αιτήματά μας και γενικότερα στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος και τους απένειμε αναμνηστική πλακέτα. 

Eπίσης ευχαρίστησε την Διοικήτρια της 7ης ΔΥΠΕ κα Ελ. Μαυρομάτη, για την ικανοποίηση του αιτήματος του Συλλόγου να ιδρυθεί στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης μια ΤοΜΥ.

Τέλος ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >