close
Ώρα
26.04.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 4 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Τραινάκι θα περιοδεύσει δρόμους της Συνοικίας, για να ψάλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα!!
28.12.17

Γειτόνισσες, Γείτονες και αγαπητά μας παιδιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Κάνουμε γνωστό ότι η νεοσύστατη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου  μας, το Σάββατο 30/12/2017 και από τις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει σε δρόμους της Συνοικίας μας,  για να ψάλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθεί σε όλους τους κατοίκους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Η χορωδία με τους μουσικούς της και με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει στα παιδιά γλυκίσματα, θα είναι πάνω σε τραινάκι με τρία βαγόνια, που όλοι έχουμε δει να κυκλοφορεί το καλοκαίρι στη πόλη μας!!!!
Το τραινάκι θα ξεκινήσει το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι από το κτίριο του Συνεδριακού Κέντρου (απέναντι στην εκκλησία μας της Αγίας Αικατερίνης) και θα διέλθει από τους δρόμους:
Ε. Μαρκογιαννάκη – Γ. Καραϊσκάκη – Ησιόδου – Φιλολάου – Πάρκο Αγίας Αικατερίνης – Ιππολύτου – Λ. Παστέρ – Αγίας Φιλοθέης – 20ης Μαΐου 1941 – Παγκόσμιας Ειρήνης – Ριζάρη – 5ης Μεραρχίας – Κάντια – Ερυθρού Σταυρού – Ριζάρη – Φιλικής Εταιρείας - Σολομού Σολωμού (ΑΜΕΑ) – Αγίου Νεκταρίου – Γ. Δαφέρμου – Φιλ. Εταιρείας – Λ. Παστέρ – Σίβας – Παναγίου Τάφου – Ιππολύτου – Εκκλησία Αγίας Αικατερίνης (Πάρκο) – με τερματισμό το Συνεδριακό Κέντρο του Συλλόγου μας.
Περιμένουμε από τους κατοίκους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης να ανταποκριθούν στη πρωτοποριακή αυτή εκδήλωσή μας, και όταν το τραινάκι με τη χορωδία περνά από τους παραπάνω δρόμους, να βρίσκεστε έξω από τα σπίτια σας, για να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος.
Ελπίζουμε ότι οι γυναίκες της περιοχής, θα έχουν ετοιμάσει διάφορα καλούδια, για να κερνούν την χορωδία, τον Αη Βασίλη και μουσικούς.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης πρωτοπορεί και πάλι στη Πόλη μας, με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που θα ψάλλει η νεοσύστατη χορωδία μας πάνω στο τραινάκι. Εφόσον υπάρχει ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους, θα το καθιερώσουμε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Ελάτε να δώσουμε μια νότα χαράς αυτές τις ημέρες και να ξεχάσουμε για λίγο τα βάσανα και τα προβλήματα μας.

Το Δ.Σ.

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.18 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >