close
Ώρα
20.04.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 2 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Ολοκληρώθησαν όλα τα επιμορφωτικά προγράμματά μας την Πέμπτη 03/03/2016.
01.03.16

Ολοκληρώθησαν όλα τα επιμορφωτικά προγράμματά μας την Πέμπτη 03/03/2016, τα οποία οργανώθηκαν και λειτούργησαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογό μας, με την στήριξη και της Περιφέρειας Κρήτης, στις νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις μας, του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες στα τμήματα αυτά, καθώς επίσης και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Πολιτιστικό Σύλλογό μας της Αγίας Αικατερίνης και στο Διοικητικό Συμβούλιό μας, γεγονός που μας γεμίζει τιμή και υπερηφάνεια.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εξαίρετους και καταξιωμένους δασκάλους και δασκάλες που με φιλότιμο και ευσυνειδησία εργάσθηκαν για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων αυτών και πρόσφεραν τόσες πολλές γνώσεις στους συμμετέχοντες σε αυτά.
Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας www.psaa.gr  για κάθε νεότερη ανακοίνωση  που αφορά τα επιμορφωτικά τμήματά μας που θα επαναλειτουργήσουν μετά τις εορτές του Πάσχα, ώστε να προετοιμαστούν για την παρουσία των στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2016  δηλαδή των τμημάτων χορού, λύρας-μαντολίνου, κιθάρας και αρμόνιου, όσο και εκείνων που πρόκειται με την νέα περίοδο να λειτουργήσουν.
Επιμορφωτικά προγράμματα 2015-2016..
Τελευταία ανανέωση ( 13.03.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >