close
Ώρα
11.12.23

Συνοδοιπόρος αρ.φ. 101

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


picture2.png

 

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικου Συλλογου της Αγίας Αικατερίνης!
Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή μας
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα και δραστηριότητες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τους φορείς και τους επαγγελματίες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε και να συζητήσετε στο φόρουμ οποιοδήποτε θέμα
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία έκδοση της εφημερίδας μας
Εδώ μπορείτε να παίξετε παιχνίδια από μια μεγάλη συλλογή, που ανανεώνεται συνεχώς
. Για οποιαδήποτε απορία, ιδέα ή σχόλιο, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου μας.
31.12.16
politistiko.jpgΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης του Πολιτιστικού Συλλόγου μας της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης. Στο πλαίσιο των εγκαινίων συμμετείχε
πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Στη διάρκεια της τελετής ο Πολιτιστικός Σύλλογος τίμησε τους Ανθρώπους που στήριξαν την νέα αυτή προσπάθειά του και έκοψε και τη βασιλόπιτα του.

Εγκαίνεια Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης - 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Διαβάστε τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου μας κον Μηνά Μαυροειδή.

Αγιε Πατέρα Εμμανουήλ, κε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, κε Αντιπεριφερειάρχη της Περ. Ενότητας Ηρακλ.,  κε εκπρόσωπε του Δήμου Ηρακλείου, κοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κες και κοι Διαμερισματικοί, κε Πρόεδρε του Μουσείου Ν. Καζαντζάκη,  Κε Πρόεδρε του οικοδ/κού Συν/μού ΦΙΛΟΘΕΗ,
Επίτιμα και Τακτικά Μέλη του Συλλόγου μας, αγαπητές/οί φίλες και φίλοι, αγαπητοί γείτονες και γειτόνισσες, αγαπητά μας παιδιά καλώς ήλθατε.
Όσες προσπάθειες και να καταβάλλω, είναι αδύνατο και πέρα από τις δυνάμεις μου, να κρύψω την δικαιολογημένη μεγάλη συγκίνηση,  ικανοποίηση και χαρά, που σήμερα μας αξιώνει ο Θεός και η Γειτόνισσά μας η Αγία Αικατερίνη,  να εγκαινιάζουμε το δεύτερο ιδιόκτητο κτίριό μας, το Κέντρο Δημ… Απασχ…και Έκφρασης, του Π.Σ. Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας της πόλης μας. Ελπίζω να τα καταφέρω να ψελλίσω κάποια λόγια ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Όμως να μου επιτρέψετε να ανατρέξω για λίγο στο παρελθόν, προκειμένου να μπείτε στο πνεύμα πως φτάσαμε σήμερα, να εγκαινιάζουμε ένα κτίριο όπως αυτό. Εάν κάνω αυτή την παράλειψη, η παρουσίαση, θα θεωρηθεί ελλιπής.
Πριν 2 μήνες ο Σύλλογος μας, συμπλήρωσε τριάντα  χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας. Μια χούφτα άνθρωποι ξεκινήσαμε το 1985 και δημιουργήσαμε αυτόν τον Συνοικιακό Φορέα, αυτής της μέχρι χθες εγκαταλελειμμένης και παρεξηγημένης περιοχής της πόλης μας, που ελάχιστοι Δημοτικοί ή άλλοι παράγοντες αλλά και συμπολίτες μας,
γνώριζαν τότε την ύπαρξή της, αν και δεν απέχουμε ούτε 1000 μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας.
Από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του Συλλόγου, μπήκε ψηλά ο πήχης, αφού θέλαμε να μεταμορφώσουμε μια πραγματικά τριτοκοσμική περιοχή, ώστε οι κάτοικοι της να μην αισθάνονται μειονεκτικά έναντι των άλλων συμπολιτών τους, αλλά ισότιμα μέλη της κοινωνίας της Πόλης μας. Δεν είχαμε στόχο την ίδρυση ενός Φορέα που θα τον χρησιμοποιούσαμε ως σκαλοπάτι έχοντας άλλες σκέψεις στο μυαλό μας.
Η ιδέα για τη δημιουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου, γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη των ανθρώπων της Συνοικίας μας, να αλλάξουν τρόπο ζωής, να βελτιώσουν το πολιτιστικό-πνευματικό-κοινωνικό επίπεδό τους, καθώς επίσης και το άθλιο περιβάλλον στο οποίο ζούσαν μέχρι το 1985.  
Η εικόνα της περιοχής μας μέχρι τότε ήταν η χειρότερη της πόλης μας. Ανύπαρκτο σχέδιο πόλης, δρόμοι, δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης-όμβριων υδάτων, ελάχιστα τηλέφωνα, δεκάδες σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς σχολεία, χωρίς βρεφονηπιακό σταθμό και νηπιαγωγεία, χωρίς αστική συγκοινωνία, χωρίς ονομασία της περιοχής, αλλά και ονομασίες και φωτιστικά στους δρόμους, χωρίς πλατείες-πάρκα και παντού επικρατούσε το χώμα, τα σκουπίδια και η δυσοσμία.
Μέσα στους πρωταρχικούς στόχους που βάλαμε από την ίδρυση του Συλλόγου μας μέχρι και σήμερα, ήταν και είναι, ναι μεν η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας με έργα υποδομής, αλλά και η εξοικείωση των κατοίκων σε θέματα παιδείας και πολιτισμού αλλά και σε θέματα τρόπου διαβίωσης, τρόπου ζωής, ένα πολύ λεπτό και ευαίσθητο θέμα.
Όλα αυτά τα δύσκολα τριάντα χρόνια της ζωής αυτού του Συλλόγου, μέσα σε ένα αρνητικό, δύσκολο και αντίξοο περιβάλλον της εποχής, αποδείξαμε με πολύ κόπο και μεγάλο αγώνα, εδώ στην Συνοικία της Αγίας Αικατερίνης, ότι ο πολιτισμός  δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα.  Άλλωστε και μόνο η λέξη ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ενέχει την έννοια της ανάπτυξης, της κινητικότητας, της προόδου.
Πιστεύαμε και πιστεύουμε, ότι οι άνθρωποι που βλέπουν και που πάνε μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο, είναι εκείνοι που συνεχώς και πεισματικά  ενδιαφέρονται και αναζητούν τις κατάλληλες συνθήκες που θέλουν να ζήσουν, και όταν δεν τις βρουν, τις δημιουργούν μόνοι τους.
Με τις παραπάνω σκέψεις, αλλά με πολύ δισταγμό και επιφύλαξη, προσφέραμε στην τοπική κοινωνία της Συνοικίας μας,  εξαιρετικά και ενδιαφέροντα επιμορφωτικά προγράμματα, πρωτοπόρα και πρωτοφανή για την τότε εποχή, άγνωστα τότε όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και στην πόλη μας.
Με πολύ πείσμα και πίστη σ’ αυτό που κάναμε, κατορθώσαμε κάτι πολύ όμορφο και σπουδαίο. Να γίνει πολύ σύντομα ο Σύλλογός μας το σημείο αναφοράς των κατοίκων. Οι ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούσε και συνεχίζει να πραγματοποιεί μέχρι και σήμερα χωρίς διακοπή και σε όλη τη διάρκεια του έτους, με κορυφαίες τα γνωστά «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ», αλλά και τα δεκάδες επιμορφωτικά προγράμματα, που του πρόσφεραν και συνεχίζουν να του προσφέρουν μόρφωση, επιμόρφωση, δημιουργία, χαρά, ψυχαγωγία, δυνατότητες και ευκαιρίες για να καλλιεργήσουν, να διευρύνουν και να απολαύσουν γνώσεις και ικανότητες, στον καλλιτεχνικό,  εικαστικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό, γλωσσικό, ακόμη και στον επαγγελματικό τομέα, ήταν άγνωστα πράγματα για την περιοχή.
Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν τους κατοίκους πολύ κοντά στον Σύλλογο, να τον αγκαλιάσουν και να τον θεωρήσουν δεύτερο σπίτι τους. Διαπιστώσαμε πολύ σύντομα, ότι χρόνο με τον χρόνο η συμμετοχή του κόσμου είχε μια ανέλπιστη αυξητική πορεία που μας εξέπληξε και μας εντυπωσίασε και το ενδιαφέρον του αυτό το έδειχνε με κάθε τρόπο και με ποικίλες θετικές αντιδράσεις, που μας έδιναν θάρρος, δύναμη και υπομονή να προχωρήσουμε.
Τρία μόλις χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας, πήραμε ένα επικίνδυνο ρίσκο. Να αγοράσουμε οικόπεδο στη περιοχή και να αναγείρουμε το δικό μας ιδιόκτητο Πολιτιστικό Κέντρο. Πράγματι με τις μικρές δυνάμεις μας, δημιουργήσαμε με πάρα πολλές δυσκολίες και κυνηγητά, το πρώτο ιδιόκτητο κτίριο Πολιτιστικού Συλλόγου στη Πόλη μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας και η Συνοικία μας λόγω των δράσεων μας αυτών, έγιναν πολύ σύντομα γνωστά στη Πόλη μας κι όχι μόνο, και πολλοί συνδημότες μας επιθυμούσαν να συμμετέχουν στις δράσεις μας.
Μέσα στο αδιέξοδο αυτό έγινε το θαύμα. Δωρήθηκε στον Σύλλογό μας ένα οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο από τον Οικοδ. Συνετ/μό Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΘΕΗ». Πήραμε τότε ένα  ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο, που μόνο άνθρωποι  ερωτευμένοι, παθιασμένοι με την περιοχή, θα μπορούσαν να το σκεφτούν, δηλαδή να αναγείρουμε και ένα δεύτερο κτίριο μεγαλύτερο αυτή την φορά και με όλες τις προδιαγραφές, προκειμένου να φιλοξενήσει ένα σύγχρονο ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ και ΕΚΦΡΑΣΗΣ για τα επόμενα χρόνια. Έτσι κατασκευάσαμε αυτό το κτίριο, το οποίο περιλαμβάνει 8 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίες, 2 βοηθητικές και όλες τις διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ.
Με την ολοκλήρωση αυτού εδώ του κτιρίου δεν μείναμε αδρανείς, αφού κάτι έλειπε ακόμη από την Συνοικία μας. Ένα Συνεδριακό Κέντρο. Προσπαθήσαμε και το καταφέραμε κι αυτό, αφού πρώτα ανακαινίσαμε και εκσυγχρονίσαμε ριζικά το αρχικό κτίριό μας που βρίσκεται όπως γνωρίζετε απέναντι από την εκκλησία μας, μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο Συνοικιακό Συνεδριακό Κέντρο 130 συνεδριακών θέσεων, με πλήρη εξοπλισμό.
Η υποδομή που δημιουργήσαμε και σας περιγράψαμε παραπάνω, εκτόξευσε στα ύψη την συμμετοχή των κατοίκων και των συνδημοτών μας στα ποικίλα και ποιοτικά προγράμματά μας, με αποτέλεσμα να γίνει πασίγνωστος ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας αλλά και η Συνοικία μας, ακόμη και εκτός Κρήτης. Αυτό το διαπιστώνουμε καθημερινά με τα δεκάδες e-mail που λαμβάνουμε και μέσα από την ιστοσελίδα μας που πλησιάζει τις 2.500.000 επισκέψεις.
Είμαστε όμως υπερήφανοι και για κάτι ακόμη. Ότι ανέδειξε και καθιέρωσε τον καθαρό, παραγωγικό και δημιουργικό εθελοντισμό, την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και αλληλεγγύης, την ενεργοποίηση των κατοίκων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε θέματα που τους αφορούν.  Επίσης έδωσε την δυνατότητα απασχόλησης των Μελών του αλλά και των κατοίκων της περιοχής κι όχι μόνο, στις ελεύθερες ώρες τους, να συμμετέχουν σε δημιουργικές, παραγωγικές και ωφέλιμες δραστηριότητες, μέσα από τα δεκάδες επιμορφωτικά προγράμματα που οργανώνει επί 30 συνεχή χρόνια χωρίς διακοπή  και με εξαιρετική επιτυχία. Στόχος των δράσεων αυτών ήταν και είναι η εποικοδομητική ενεργοποίηση των κατοίκων, αλλά και η αποτροπή  τους από το να συχνάζουν σε στέκια όπου παραμονεύει η αλητεία, η εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, κυρίως η νεολαία μας.
Πως λοιπόν να μην είναι δικαιολογημένη η χαρά και η ικανοποίησή μας για όλα αυτά; Αθόρυβα, διακριτικά, με χαμηλούς τόνους, χωρίς πυροτεχνήματα και άσκοπες δημόσιες εμφανίσεις και προβολές, με κλειστά τα αυτιά μας στις διάφορες σειρήνες, καταφέραμε να ανεβάσουμε την περιοχή και τον Σύλλογό μας, στο σημερινό σημείο που βρίσκεται σήμερα.
Μας δικαιολογείτε πιστεύω όταν  λέμε σήμερα  ότι αισθανόμαστε  υπερήφανοι που σε πολύ μεγάλο βαθμό βελτιώσαμε και αναβαθμίσαμε το πολιτιστικό-πνευματικό-κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο των κατοίκων της Συνοικία μας, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμη πολλά και καυτά προβλήματα, που πρέπει να επιλυθούν, όπως το νέο κτίριο του 65ου Νηπιαγωγείου, οι διανοίξεις των δρόμων, το ΚΑΠΗ, το ΚΗΦΗ, η αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων, νέες ασφαλτοστρώσεις δρόμων,  η κατασκευή του αθλητικού πολύκεντρου κ.α.
Αιδεσιμότατε, αξιότιμες κυρίες αξιότιμοι κύριοι.
Περάσαμε χρόνια προβληματικά, επίπονα, αγωνιστικά, πιεστικά, διεκδικητικά, αλλά και δημιουργικά, με ένα σύνθημα να παραμένει ζωντανό μέχρι και σήμερα, δηλ. το  «ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ-ΔΥΝΑΤΟΙ».
Μια τιτάνια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη 30 συνεχή αδιάκοπα χρόνια, με πολλές ώρες ενασχόλησης καθημερινά, με τεράστιο φόρτο δουλειάς και με πολλές ευθύνες, αφού εμείς εδώ ασχολούμαστε από μια καμένη λάμπα σε στύλο ενός δρόμου, μέχρι τα μεγάλα έργα υποδομής αυτής της περιοχής, που χρειάζεται βιβλίο να αναφερθούν. Γι’ αυτό και ήδη ξεκίνησα να το γράφω, τώρα που ακόμη δεν με έχει επισκεφθεί το αλτσχάημερ. Τριάντα ολόκληρα χρόνια είναι αυτά.
Μάλιστα, ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες ένας ακόμη μεγάλος στόχος μας, που είναι η ανέγερση και ολοκλήρωση ενός «πράσινου» πανέμορφου σύγχρονου βρεφονηπιακού σταθμού 100 θέσεων,  που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνουμε και τα δικά του εγκαίνια. Ένα μόνο θα σας πώ, ότι θαύματα γίνονται και σήμερα.
Η όλη αυτή δημιουργική πορεία, και η ολοκλήρωση του νέου κτιρίου μας που σήμερα εγκαινιάζουμε, στηρίζεται στην Προστάτιδα της περιοχής την Αγία Αικατερίνη, στα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου, στους γείτονες, στη Τοπική Αυτοδιοίκηση α΄ και  β΄ βαθμού, στους τοπικούς αναπτυξιακούς Φορείς και στους πολυπληθείς φίλους και συμπαραστάτες μας του ιδιωτικού τομέα. Επίσης στα Μέλη των Δ.Σ. και των Εξ. Επ. που πέρασαν, και που απεδείχθησαν πιστοί οπαδοί του αγνού, παραγωγικού, δημιουργικού και αποτελεσματικού εθελοντισμού. Θέλω να τονίσω ότι με τα εγκαίνια και του ΚΕ.ΔΗ.ΑΠ. η Συνοικία Αγίας Αικατερίνης αποκτά μια αξιοζήλευτη υποδομή,  χωρίς να ενταχθούμε, προσέξτε το αυτό, σε ευρωπαϊκά ή άλλα προγράμματα αλλά με πολλούς κόπους, αγώνες και προσωπικές θυσίες και έχοντας αναγορεύσει την επαιτεία σε επιστήμη.  
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, με την πλώρη στραμμένη πάντα στον άνθρωπο, εκεί όπου η ομορφιά και η ζωντάνια συναντιόνται, εκεί που η καλλιτεχνική φαντασία και το ταλέντο μεγαλουργούν, εκεί που η ευαισθησία, η
ενεργητικότητα, το πάθος της κρητικής ψυχής και του πνεύματος βρίσκουν διέξοδο δηλαδή στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ιδιαίτερα τις ημέρες μας, που περιφρονείται συστηματικά και στοχευμένα, εμείς παραμένουμε ασυμβίβαστοι με την πραγματικότητα, που θέλει την εποχή μας, άχαρη και ψυχρή, να εκμηδενίζει κάθε διάθεση επικοινωνίας, ουσιαστικής επαφής με τη γνώση, αποξένωση από κάθε τι το ωραίο και αληθινό.
Προχωράμε στο αντίθετο ρεύμα όχι με λόγια και με βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά με έργα και δράσεις και το αποδεικνύουμε αυτό σήμερα. Πιστεύω ακράδαντα, ότι η παιδεία και ο πολιτισμός μπορούν να λειτουργήσουν ως αντίδοτα ακόμη και στην σημερινή κρίση που βιώνουμε.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, που το αποτελούν η Αντιπρόεδρος κα Δ. Βελόγλου, η Γραμματέας κα Ζαχ. Σκουλά, η ταμίας κα Φ. Ανδρεάκη και οι Έφοροι κες Βαγγ. Πεδιαδιτάκη, Ειρήνη Ματθαιάκη, Μαρ. Ανδρουλάκη, Κρυστ. Πελέκα, ο κος Μιχ. Βαξεβάνης, και εγώ προσωπικά, απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλα τα Τακτικά και Επίτιμα Μέλη του, τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των Εξ. Επ. που πέρασαν και έβαλαν και το δικό τους
Στους κατοίκους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, στους πολυπληθείς φίλους και συμπαραστάτες, από τον Θρησκευτικό, Πνευματικό, Πολιτικό, Αυτοδιοικητικό και Επιχειρηματικό Κόσμο, καθώς επίσης και σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του Έντυπου και Ηλεκτρονικού Τύπου για την συνεχή στήριξή τους και εύχεται ολόψυχα, η Προστάτιδα της Συνοικίας η Αγία Αικατερίνη να δίνει υγεία, χαρά και ευτυχία.
Δεν μπορώ όμως να μην ευχαριστήσω από την καρδιά μου, τους δεκάδες νεολαίους μας, αγόρια και κορίτσια, το μέλλον αυτού του Συλλόγου και του τόπου μας, που απλόχερα πρόσφεραν και προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Κάνω έκκληση στη νέα γενιά της Συνοικίας μας, να έλθουν και να αγκαλιάσουν περισσότερο τον Σύλλογο, να εκλεγούν Μέλη του Δ.Σ. και να αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου μας, γιατί οι παλιοί πρέπει επιτέλους να αποχωρήσουν.
Ευχαριστούμε από την ψυχή μας ιδιαιτέρως όλες και όλους εκείνους, που στήριξαν και συνέβαλλαν και σε αυτή την προσπάθειά μας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε ηθικά είτε υλικά είτε με προσωπική εργασία, στους οποίους και αφιερώνουμε
σημερινή ημέρα των εγκαινίων του νέου κτιρίου μας, με όλη την καρδιά μας.
Ζητάμε συγνώμη που δεν προσκλήθηκαν με ειδικές προσκλήσεις όλοι όσοι θα έπρεπε να προσκληθούν τηρώντας την γνωστή διαδικασία αλλά μέσα από ένα ανοικτό κάλεσμα. Βλέπετε ότι ο χώρος δεν είναι αρκετός και ήδη υπάρχει πρόβλημα ακόμη για το που θα καθίσει ο καθένας. Πρέπει επίσης να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις στις εκφωνήσεις, στη σειρά των παρουσιάσεων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη μας κον Σταύρο Αρναουτάκη αν και απουσιάζει, στη Βιάννο επειδή συνοδεύει στη Βιάννο τον Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος μας στηρίζει τόσα χρόνια ακόμη και κατά την σημερινή ημέρα.
Επίσης οφείλω να σας ενημερώσω ότι ο Σεβασμιότατος Κρήτης κος Ειρηναίος θα ήταν σήμερα μαζί μας. Όμως ξαφνικά τον κάλεσε επειγόντος στη Κωνσταντινούπολη ο Πατριάρχης και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Πατριαρχείο. Αυτά συμβαίνουν όμως.
Πριν αποχωρήσω από το βήμα, να μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ένα άνθρωπο που επί 40  χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζει στη ζωή μου και στις δραστηριότητές μου. Είναι η σύζυγός μου Ελένη, την οποία αυτή ειδικά την ημέρα, παρουσία όλων εσάς, θέλω και δημόσια να την ευχαριστήσω για την στήριξή της αλλά και την υπομονή της, χωρίς εκείνη μάλλον δεν θα άντεχα αυτά τα 30 δύσκολα χρόνια. Ελένη σε ευχαριστώ πολύ.
Να είστε όλοι καλά, με υγεία, χαρά, ευτυχία και ευλογία από το Θεό και την Αγία Αικατερίνη.
Εγκαίνεια Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης - 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Τελευταία ανανέωση ( 13.03.16 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >