close
Ώρα
27.01.21

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Διοργάνωση σεμιναρίου κατασκευής γιαουρτιού.
24.04.15

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης ανακοινώνει ότι το Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων  του  Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Διατροφής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου (που στεγάζεται στη Συνοικία μας στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με το 48ο Δημοτικό Σχολείο), διοργανώνει 4ωρο πολύ ενδιαφέρον εργαστηριακό σεμινάριο με Επιμορφωτή τον κον Κώστα Λαμπράκη εκπαιδευτικό με θέμα:

              


 

                                   «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ»

 

Επίσης θα γίνει «εισαγωγική ενημέρωση για το Κεφίρ» από τον εκπαιδευτικό κον Νίκο Βασιλάκη, σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία

Το γαλακτοκομικό αυτό ποτό παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α.) και η τελική μορφή του μοιάζει με αυτήν του γιαουρτιού. Είναι ένα εύγεστο, εύπεπτο και υγιεινό ρόφημα.

Το σεμινάριο αυτό  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/4/2015 και ώρα 4.30-8.30μ.μ. στις εγκαταστάσεις του παραπάνω Κέντρου, με είσοδο από την οδό Φιλικής Εταιρείας, δίπλα στην είσοδο του 48ου Δημοτικού Σχολείου

Καλούμε τους κατοίκους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παραπάνω ενδιαφέροντα και επωφελή σεμινάρια, μην διστάσουν να συμμετέχουν σε αυτά, τα οποία ο Σύλλογός μας ανεπιφύλακτα στηρίζει, προτείνει και προωθεί.

                                                                 ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >