Εργαστηριακό σεμινάριο παρασκευής γιαουρτιού. |
24.04.15 | ||
Το
Εργαστήριο Τεχνολογίας Τροφίμων του
Τομέα Γεωπονίας Τροφίμων & Διατροφής του 2ου Ε.Κ. Ηρακλείου
διοργανώνει 4ωρο εργαστηριακό σεμινάριο με θέμα :
«Τεχνολογία παρασκευής γιαουρτιού»
την Δευτέρα
27-04-2015 και ώρα 16:30-20:30μ.μ. στο
2ο Ε.Κ. Ηρακλείου.
Επιμορφωτής
του σεμιναρίου είναι ο Λαμπράκης
Κων/νος ΠΕ14.04 Υπεύθυνος Εργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων του 2ου Ε.Κ.
Ηρακλείου.
Επίσης
θα γίνει εισαγωγική ενημέρωση για το Κεφίρ και παρουσίαση του από
τον εκπαιδευτικό Βασιλάκη Νικόλαο ΠΕ04.04 του 2ου Γυμνασίου Αλικαρνασσού.
Από τη Δ/νση
|
||
Τελευταία ανανέωση ( 24.04.15 ) |
< Προηγ. | Επόμ. > |
---|