close
Ώρα
19.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Πραγματοποιούμε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου μας.
25.03.15
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, αποφάσισε την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 2 Μάρτη 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (παλιό κτίριο του Συλλόγου μας απέναντι από την εκκλησία μας) . Τα θέματα προς συζήτηση είναι:                                                                                                              
1)Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός,
2)Προτάσεις – Εισηγήσεις Μελών
Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την Δευτέρα 30  Μάρτη 2015, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.
Πρέπει να επισημάνουμε την σπουδαιότητα αυτής της Γενικής Συνέλευσης. Για το λόγο αυτό, όλα τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας πρέπει να παραβρεθούν και να συμμετέχουν στις εργασίες της. Τελικά, αυτή είναι και η αμοιβή μας, δηλαδή να σας βλέπουμε όλους μαζί, σαν ένα σώμα, μια ψυχή να συμμετέχετε στον κοινό αγώνα, να συζητάμε, να ανταλλάζουμε σκέψεις και απόψεις, να ακούμε προτάσεις, παρατηρήσεις, παράπονα, προβληματισμούς αλλά και να ενημερώνεστε υπεύθυνα και αντικειμενικά, για όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας και ομολογουμένως συμβαίνουν πάρα πολλά, τόσο ευχάριστα όσο και δυσάρεστα.
Κάνουμε επίσης ιδιαίτερη πρόσκληση στους νέους της Συνοικίας μας, άνω των 18 ετών, να προσέλθουν και εκείνοι στη  Γ.Σ. μας και γιατί όχι να εγγραφούν ως τακτικά Μέλη του Συλλόγου μας, δίνοντας μας διπλή χαρά.
Παρακαλούμε όλα τα Μέλη μας, να παραβρεθούν.
 
< Προηγ.   Επόμ. >