close
Ώρα
16.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και φέτος, ο παιδικός αποκριάτικος χορός μας.
17.02.15
Πραγματοποιήθηκε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία και για 30η συνεχή χρονιά, ο παιδικός αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου ιδιόκτητου κτιρίου μας, όπου στεγάζεται το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης.

Αν και φέτος πραγματοποιήθηκε Κυριακή στις 11.00 το πρωί, και ταυτόχρονο γινότανε και οι αποκριάτικοι χοροί των σχολείων της περιοχής μας, με άστατο καιρό, με κρύο και δυνατό αέρα, εντούτοις η μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Όλα σχεδόν τα παιδιά ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές τους, μεγάλο κέφι και ενθουσιασμός, ξέφρενος χορός, εξαιρετική μουσική που βοήθησε να κρατήσει το κέφι περίπου επί 4ωρο, άφθονα εδέσματα, αποκριάτικα παιχνίδια και όλα αυτά δωρεάν από τον Πολιτιστικό Σύλλογό μας στα παιδιά της περιοχής μας,  συντέλεσαν ώστε και ο φετινός χορός μας να χαρακτηρισθεί από τους συμμετέχοντες ως ο καλύτερος που έχει γίνει ποτέ.
Μας συγκίνησε ιδιαίτερα και μας έδωσε μεγάλη χαρά, να βλέπουμε μαμάδες και μπαμπάδες να φέρνουν τα παιδιά τους και να θυμούνται πως όταν ήταν κι εκείνοι μικρά παιδάκια πριν από 20-25 χρόνια ερχόντουσαν στους χορούς μας και πόσο ωραία περνούσαν.
Το μεγάλο ερώτημα όμως που μπαίνει είναι τι θα γίνει του χρόνου και τα επόμενα χρόνια που η αίθουσά μας πλέον δεν μας χωρά….. Μην μας πείτε να φτιάξουμε και τρίτο κτίριο!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που μας στήριξαν και φέτος, χάριν των οποίων είχε επιτυχία ο παιδικός αποκριάτικος χοορός μας: *Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη, *Τον Κρητικό Φούρνο, *Το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού υλικού Νικ. και Μαργαρίτα Πάνταλου στις Πατέλλες, *Το κατάστημα ειδών υγιεινής Νικ. Πλατάκη στην οδό Λαγκαδά της Συνοικίας μας, *Το λογιστικό γραφείο του Μαν. Βασιλάκη, στην οδό Κάντιας της Συνοικίας μαςκαι *Το σούπερ μάρκετ Σεβαστής Σπύρου στην οδό Αγίου Νεκταρίου της Συνοικίας μας. 

Πάρετε μια γεύση, το τι έγινε την  Κυριακή 15-2-2015 και δείτε σε μερικές μέρες τις  φωτογραφίες στην Gallerie της ιστοσελίδας μας www.psaa.gr που θα "ανεβάσουμε" σε λίγες μέρες.
Άντε και του χρόνου με υγεία, χαρά και πρόοδο στα παιδιά μας

Τελευταία ανανέωση ( 17.02.15 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >