close
Ώρα
16.10.21

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Πρόσκληση στην Νεολαία της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης.
28.12.12
synedriako.jpgΜε την επιστολή μας αυτή επιδιώκουμε για μια ακόμη φορά να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας γνωρίσετε καλύτερα αλλά και να σας γνωστοποιήσουμε ορισμένες σκέψεις, ανησυχίες αλλά και στόχους που έχουμε θέσει σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης και έχει σχέση με σας, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει ανταπόκρισή σας.
Λίγο-πολύ γνωρίζετε τον Σύλλογό μας, αφού υπάρχει και λειτουργεί δυναμικά, τώρα και 27 χρόνια και πολλοί από εσάς να μην είχατε ακόμη γεννηθεί όταν ιδρύθηκε.  Το ερώτημα όμως που μπαίνει, είναι πόσο καλά τον γνωρίζετε; Τον γνωρίζετε μόνο από τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του, τα γνωστά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ;  Αν ναι, τότε δεν τον γνωρίζετε καλά, γι’ αυτό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας επιθυμεί να απευθυνθεί σε σας, να επικοινωνήσει μαζί σας, να σας ενημερώσει  ή και να σας «τσιγκλήσει» και  λίγο, ταράσσοντας τα λιμνάζοντα νερά.
Στο καταστατικό μας που τροποποιήσαμε, προβλέψαμε την ίδρυση και λειτουργία του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (σε συντόμευση ΣΥΜ.Α.ΝΕ)  γιατί ακριβώς σας θέλουμε δίπλα μας, σας θέλουμε συνοδοιπόρους στον αγώνα μας, γιατί όλα αυτά που κάνουμε αφορούν κι εσάς (αλλά χωρίς εσάς), επειδή σας θεωρούμε σημαντικά και υπεύθυνα άτομα, με άποψη, με κρίση, με ιδεολογία, με αποτελεσματικότητα κι όχι όπως κάποιοι άλλοι θέλουν να σας θεωρούν επικίνδυνα, ανόητα και ρηχά πλάσματα και στα πρόσωπά σας βλέπουν μόνο κουκουλοφόρους που όλα τα διαλύουν και όλα τα καταστρέφουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί σας φοβούνται!!!
Ναι όπως σας το λέμε. Γιαυτό σας θέλουν στο περιθώριο, γιαυτό δεν σας υπολογίζουν και δεν σας δίνουν βήμα για να εκφρασθείτε, να δραστηριοποιηθείτε, να ξεδιπλώσετε την δυναμικότητα και την ενέργειά σας, να βγάλετε από μέσα τις κραυγές αγωνίες και τους προβληματισμούς σας για το άδικο, την κοινωνική ανισότητα και αδικία, την κακομοιριά, την φτώχια, τα ρουσφέτια, την ανεργία, που δεν σας αφήνουν να καταλάβετε με την αξία σας μια θέση στη κοινωνία. Να διαμαρτυρηθείτε για μια παιδεία που κατρακυλά, για τα ναρκωτικά που μας έχουν κυριολεκτικά πνίξει. Για όλα όσα θέλετε να καταγγείλετε με όλη την δύναμη της ψυχής σας, για όσα άσχημα συμβαίνουν στον κόσμο μας και στην Χώρα μας.
Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά περισσότερα να κάνουμε, να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες, να δώσουμε μια νέα ώθηση στην γειτονιά μας, στο προάστιό μας αλλά και έξω από αυτό, να σας ταρακουνήσουμε λιγάκι με ποιο υπεύθυνα πράγματα, που είτε έμμεσα είτε άμεσα σας απασχολούν και σας αφορούν, χωρίς κομματικές μανδύες, καθοδηγητές, προφήτες και σωτήρες.
Μετά από τα παραπάνω που πολύ περιληπτικά σας περιγράψαμε, κάνοντας εμείς για μια ακόμη φορά το πρώτο βήμα, καλούμε όλους τους νέους που κατοικούν μόνιμα στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης ηλικίας από 15 μέχρι και 25 ετών, σε μια πρώτη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με σκοπό την ενημέρωσή σας αλλά και να ανοίξουμε τις διαδικασίες εκλογής και λειτουργίας του πρώτου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΣΥΜ.Α.ΝΕ)
Η συνάντηση αυτή θα γίνει την Τετάρτη 2/1/2013 και ώρα 6μμ, στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ μας  (παλιό κτίριό μας, απέναντι από την εκκλησία μας επί της οδού Ε. Μαρκογιαννάκη 49), ώστε να μπορέσουν να έλθουν και τα παιδιά του Λυκείου αλλά και οι φοιτητές μας.
Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ανεβάσει στο διαδίκτυο δική μας ιστοσελίδα με διεύθυνση : www.psaa.gr την οποία και μπορείτε να ξεναγηθείτε, να ενημερωθείτε τι συμβαίνει στη περιοχή μας, τις δραστηριότητες μας αλλά και να εκφρασθείτε ελεύθερα, να ανταλλάξετε γνώμες και απόψεις, να γνωρισθείτε μεταξύ σας.
Σας περιμένουμε. Έχουμε πολλά να πούμε και ακόμη περισσότερα να κάνουμε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αξίζει και αυτή η προσπάθεια. Με την μαζική παρουσία σας, θα αποδείξετε σε όλους εκείνους που σας αμφισβητούν, ότι είστε σημαντικά και υπεύθυνα άτομα.
Τελευταία ανανέωση ( 06.01.13 )
 
Επόμ. >