close
Ώρα
29.03.24

Ποιος είναι online

Έχουμε 9 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και τα τμήματα"Αγιογραφίας προχ. "Μελισσοκομίας" και "Εκμάθηση Αρμόνιου".
04.04.12
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, τα τμήματα "Αγιογραφίας προχωρημένων" με δάσκαλο τον κον Μαν. Ζαχαριουδάκη, "Μελισσοκομίας"  με δάσκαλο τον κον Γιώργο Κοτζιά και "Εκμάθηση Αρμόνιου" με δασκάλα την κα Παρασκευή Σταματάκη.
Τα τμήματα αυτά, οργανώθηκαν και λειτούργησαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογό μας, στις νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Συλλόγου μας.Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες στα τμήματα αυτά, καθώς επίσης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης και στο Διοικητικό Συμβούλιό μας, γεγονός που μας γεμίζει τιμή και υπερηφάνεια. Ευχαριστούμε επίσης τον κον Μαν. Ζαχαριουδάκη, τον κον Γ. Κοτζιά και την κα Παρασκευή Σταματάκη, για την ανιδιοτελή προσφορά τους αλλά και για το εξαιρετικό ζήλο που έδειξαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων, τα οποία και διήρκεσαν 40 πραγματικές ώρες έκαστο.
Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας www.psaa.gr για κάθε νεότερη ανακοίνωσή μας που αφορά τόσο τα επιμορφωτικά τμήματά μας που συνεχίζουν να λειτουργούν, όσο και εκείνων που πρόκειται μελλοντικά να λειτουργήσουν.
Τελευταία ανανέωση ( 06.04.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >