close
Ώρα
12.08.20

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Επιμορφωτικά Τμήματα 2008-2009
22.09.08
politistiko.jpgΑμέσως μετά τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ μας και μόλις πέρασε ο 15αύγουστος, πιάσαμε αμέσως δουλειά και ξεκινήσαμε ήδη μια άλλη πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία, δηλαδή την προετοιμασία της λειτουργίας των φετινών επιμορφωτικών τμημάτων μας, που εδώ και 23 χρόνια επιμελώς και με επιτυχία λειτουργούμε και αρκετά από αυτά, με την στενή συνεργασία και στήριξη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο της ΝΕΛΕ και αγαπητή Νομάρχη μας και Ευαγγελία Σχοιναράκη - Ηλιάκη αλλά και τον Γραμματέα τον κ. Παραδεισανό, που αποδέχθηκαν να συνεργασθούμε και φέτος και μάλιστα σε τόσο μεγάλο αριθμό και σε ποιότητα επιμορφωτικών τμημάτων και μάλιστα ορισμένα από αυτά για πρώτη φορά.
Με την ευκαιρία αυτή θα πρέπει να γνωρίζετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Δ.Σ., πριν και μετά που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα τμήματα αυτά, αφού από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 11 το βράδυ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και μέχρι και τον Ιούνιο του επόμενου χρόνου, δηλαδή επί9 περίπου μήνες., υποχρεωτικά βρίσκεται παρόν στο νέο κτίριό μας ένα Μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου μας, για επίβλεψη του κτιρίου και έλεγχο της τάξης, που σε άλλη στήλη θα διαβάσετε περισσότερα. Με υπερηφάνεια και μεγάλη ικανοποίηση σας παρουσιάζουμε τα τμήματα που θα λειτουργήσουν κατά την φετινή σχολική χρονιά στο νέο κτίριό μας, όπου στεγάζεται το ΚΕ.ΔΗ.ΑΠ. και καλούμε όλες και όλους που θέλουν πραγματικά και ουσιαστικά τον ελεύθερο χρόνο τους να τον εκμεταλλευθούν παραγωγικά, δημιουργικά και ωφέλιμα, αντί να τον κατασπαταλούν αραγμένοι στον καναπέ, είτε σε άλλα στέκια που δεν τους προσφέρουν απολύτως τίποτε, να συμμετέχουν σ’ αυτά:
*Παραδοσιακών χορών ανηλίκων (Π.Σ.)
*Παραδοσιακών χορών ενηλίκων (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
*Πληροφορικής αρχαρίων (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
*Πληροφορικής προχωρημένων (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
*Προετοιμασία για ΕCDL (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
*Μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
*Παραδοσιακών και μουσικών οργάνων λύρα-μαντολίνο (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.) και αρμόνιο-λαούτο-κιθάρας-σαντούρι-τουμπελέκι-ντέφι-νταούλι-μπετίρ-ζήλια-κουτάλια (Π.Σ.)
* Ζωγραφική ενηλίκων (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Ζωγραφική ανηλίκων (Π.Σ.)
* Αγιογραφίας (Π.Σ.)
* Αναλφάβητων (Π.Σ)
* Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας για Αλλοδαπούς (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Εκμάθησης Ελληνικής Ιστορίας για Αλλοδαπούς (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Παραδοσιακού κεντήματος (Π.Σ.)
* Κοπτικής – ραπτικής (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Ψηφιδωτού (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Ράψιμο και κέντημα Κρητικών παραδοσιακών στολών (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Κόσμημα (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
* Σχολές Γονέων (Με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Π.Σ.)
* Θεατρικής έκφρασης (Π.Σ.)
* Χορωδίας ανηλίκων (Π.Σ.)
* Χορωδίας ενηλίκων (Π.Σ.)
* Κατήχησης Ορθόδοξης Πίστης για μαθητές Δημοτικού (Π.Σ.)
* Κατήχησης Ορθόδοξης Πίστης για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου (Π.Σ.)
* Κατήχησης Ορθόδοξης Πίστης για φοιτητές-σπουδαστές (Π.Σ.)
* Κατήχησης Ορθόδοξης Πίστης για ενήλικες (Π.Σ.)
* Δημοσιογραφίας (Π.Σ.)
* Βυζαντινής Μουσικής (Με την Ν.Ε.Λ.Ε.)
Καλούμε λοιπόν όλες και όλους που επιθυμούν να συμμετέχουν:
α)στα επιμορφωτικά τμήματα, που θα λειτουργήσουν με την συνεργασία και της Ν.Ε.Λ.Ε. Ηρακλείου, να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία της επί της οδού Γιαμαλάκη 50, τηλ. 2810289480 και β)Για όλα τα παραπάνω τμήματα (Ν.Ε.Λ.Ε. και Π.Σ.), πληροφορίες και εγγραφές, στις απογευματινές ώρες από τις 6-8 μ.μ. στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης επί της οδού Ε. Μαρκογιαννάκη 49 (απέναντι από την ομώνυμη εκκλησία της ομώνυμης Συνοικίας τηλ.2810210968 ή 2810227570
Επίσης κάνουμε γνωστό, ότι έχουμε την δυνατότητα, εφόσον συγκεντρωθούν τουλάχιστο 15 άτομα ενδιαφερόμενοι, να λειτουργήσουμε τμήματα που δεν αναφέρονται παραπάνω και που θα μας υποδείξετε εσείς, δηλαδή της αρεσκείας σας, που θα σας καλύψουν επαγγελματικές ή άλλες εσωτερικές ανάγκες επιμόρφωσής σας.
Επίσης καλούμε όλους όσους γνωρίζουν πολύ καλά να παίζουν μουσικά όργανα (λύρα, λαούτο, μαντολίνο, κιθάρα, ντράμς, μπουζούκι, βιολί, αρμόνιο-ηλεκτρικό πιάνο, κιθάρα μπάσο, σαντούρι, και άλλα, να μας το γνωρίσουν, ώστε στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009, να τους αφιερώσουμε μια ή και δύο βραδιές, σε αποκλειστικό πρόγραμμά τους. Επίσης καλούμε όσους διαθέτουν ταλέντο υποκριτικής, να μας το γνωρίσουν ώστε να δημιουργήσουμε την δική μας θεατρική ομάδα με επαγγελματία σκηνοθέτη, και να ανεβάσουμε το δικό μας θεατρικό έργο του χρόνου στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ μας ή και να το παρουσιάσουμε και σε άλλες περιοχές εντός και εκτός της πόλης μας ή και του Νομού μας ή και εκτός Κρήτης.
Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >