close
Ώρα
20.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






9 απλά βήματα για την καταπολέμηση του ιού της νέας γρίπης.
18.08.09

Παραθέτουμε παρακάτω ενημερωτικό φυλλάδιο της Νομαρχίας Ηρακλείου για την προστασία από τον ιό της νέας γρίπης, το οποίο ενημερώνει συνοπτικά, αλλά αποτελεσματικά το κοινό, για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προστατευτεί από τον ιό της νέας γρίπης .

Η δημιουργία του φυλλαδίου εντάσσεται στις οδηγίες που είχε δώσει η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, έπειτα από την πρόσφατη σύσκεψή της με υπηρεσιακούς παράγοντες από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, για το τοπικό επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης της γρίπης. «Εννέα απλά βήματα», όπως είναι ο τίτλος του φυλλαδίου, αρκούν για την προστασία από την προσβολή του ιού, εμποδίζοντας έτσι την εξάπλωση της πανδημίας.

Μέσα από το έντυπο αυτό, οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πρώτα συμπτώματα του ιού και να ακολουθήσουν τις οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξής τους.

Το πληροφοριακό υλικό της Νομαρχίας Ηρακλείου θα διατίθεται από διάφορες υπηρεσίες του Νομού, ενώ οι πολίτες μπορούν παράλληλα να το προμηθεύονται και από το Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας.

Τέλος, όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Νομαρχίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nah.gr όπου μπορούν να διαβάσουν το έντυπο, κάνοντας κλικ στο  banner «9 απλά βήματα» που βρίσκεται στο δεξί μέρος της αρχικής σελίδας.

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >