close
Ώρα
26.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Ζητείται συνάντηση του Συλλόγου μας με την Νομάρχη Ηρακλείου κα Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη
04.06.09
Ζητήσαμε συνάντηση με την Νομάρχη μας για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την Συνοικία μας.

Ηράκλειο 3-6-2009

Αξιότιμη και αγαπητή κα Νομάρχη

Όπως γνωρίζετε μέσω των εγγράφων μας που σας έχουν τελευταία αποσταλεί, έχουν προκύψει δύο πολύ σοβαρά θέματα που αφορούν την Συνοικία μας όπως:

  1. Η ανέγερση σχολικού κτιρίου που θα στεγάσει το 65ο Νηπιαγωγείο και
  2. Η ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού σε δημοτικό οικόπεδο.

Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούμε να δεχθείτε συνάντηση με το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, προκειμένου να συζητήσουμε για την πορεία και εξέλιξη των παραπάνω θεμάτων, ώστε κι εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τους κατοίκους της περιοχής μας, μέσα από την ιστοσελίδα μας αλλά και την εφημερίδα μας «ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ».

Σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής μας ξεπερνούν τις 10.000 και που συνεχώς αυξάνονται, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της οικοδομικής δραστηριότητας, γεγονός που αναδεικνύει με έντονο τρόπο, την έλλειψη των παραπάνω δραστηριοτήτων..
Επίσης να σας παρακαλέσουμε, να συμπεριλάβετε την Συνοικία μας στο φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Ν.Ο.Π.Ε.Η., με θεατρικό και μουσικό σύνολο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Οι εκδηλώσεις που θα μας παραχωρήσετε, η Ν.Α.Η. θα ενταχθεί στο πρόγραμμα ως συνδιοργανωτής, στις πολύ γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2009, οι οποίες φέτος θα πραγματοποιηθούν από 19-24/7/2009 και για 24η συνεχή χρονιά.

 

Με ειλικρινά αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  

Μηνάς  Γρ.  Μαυροειδής

Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >