close
Ώρα
25.04.24

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






Αθλητικό Πολύκεντρο (8/4/2009)
13.04.09

ΠΡΟΣ: Τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό
Υπόψη: 1)Αντιδημάρχου Κου Ι. Δροσίτη, 2)Ειδικού Συμβούλου κου Δ. Τσιράκου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προέδρου 2ου Δημ. Διαμ/τος κου Γ. Σεβδαλή



Αξιότιμοι κύριοι    

Όπως γνωρίζετε, ένα μεγάλο θέμα, που επίσης απασχολεί έντονα την περιοχή μας και δεν πρόκειται να το αφήσουμε να τελματώσει, είναι και η κατασκευή του αθλητικού πολύκεντρου Αγίας Αικατερίνης. 
Κατά την συνεδρίαση της Δημαρχιακής επιτροπής υπό την Προεδρία του Δημάρχου μας κου Γιάννη Κουράκη την Παρασκευή 19-12-2008,  στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, συζήτησε και την σύνταξη νέας γεωλογικής μελέτης των πρανών (βράχων) του αθλητικού πολύκεντρου Αγίας Αικατερίνης. 
Το ίδιο θέμα όμως όπως γνωρίζετε, είχε έλθει ξανά τον Φεβρουάριο του 2008 στο Δημ. Συμβούλιο. 
Μάλιστα από πληροφορίες μας, η πρώτη μελέτη ενώ έχει ολοκληρωθεί τώρα και καιρό και έχει παραδοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, ποτέ δεν εφαρμόσθηκε, ενώ σίγουρα ο μελετητής εξοφλήθηκε για την δουλειά του….. 
Ενώ  λοιπόν όλοι περιμέναμε να δημοπρατηθεί  και να ξεκινήσει επιτέλους το έργο, αφού όλα πλέον ήταν έτοιμα, ξαφνικά ξανασυντάσσεται η ίδια μελέτη (με άλλο αυτή την φορά μελετητή) επειδή η προηγούμενη μελέτη, από ότι ακούσαμε κατά την συνεδρίαση αυτή, ανεβάζει το συνολικό κόστος του έργου!!!  
Ερωτάμε τώρα εμείς οι μη ειδικοί και… άσχετοι (όπως συνηθίζεται να μας αποκαλούν οι…σχετικοί). Μήπως η εξέλιξη αυτή σημαίνει και υποβάθμιση του όλου έργου και τελικά την παραπομπή του στις καλένδες; Απλή ερώτηση κάνουμε, αφού ήδη πέρασαν 4 μήνες και τεκμηριωμένη ενημέρωση δεν έχουμε από υπεύθυνους. 
Παρακαλούμε  να μας απαντήσετε με έγγραφό σας για την εξέλιξη και την πορεία του έργου και το χρονοδιάγραμμά σας μέχρι και την δημοπράτησή του,  προκειμένου με την σειρά μας να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους κατοίκους και τη νεολαία της περιοχής μας μέσα από την εφημερίδα μας «ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ» που κυκλοφορεί σε 3.000 φύλλα αλλά και από την ιστοσελίδα μας, η οποία σε διάστημα μόλις 5 μηνών, έφτασε ήδη τις 40.000 επισκέψεις!!!. 
Στην ιστοσελίδα μας, έχουμε καθιερώσει καθημερινό ανοικτό και ελεύθερο γκάλοπ, για να αναδείξουμε τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής μας, ώστε να επιβεβαιώνονται τα όσα γράφαμε και συνεχίζουμε να γράφουμε κάθε μέρα, για  να διαπιστώσουν και οι όποιοι  αρμόδιοι, ότι η έλλειψη οποιασδήποτε αθλητικής υποδομής στην Συνοικία μας, δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις και παράπονα.
Ελπίζοντας ότι δεν θα χρειασθεί και..... τρίτος μελετητής για την ίδια μελέτη, (τελικά κατάντησε  γεφύρι της Άρτας το τόσο σπουδαίο αυτό για μας έργο, αφού πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Υφυπουργός Αθλητισμού και σημερινός Δήμαρχός μας Γιάννης Κουράκης ικανοποίησε με την με αριθ.20197/26-7-2002 απόφασή του το αίτημά μας αυτό και συνεχίζει να το στηρίζει μέχρι σήμερα αφού το έχει εντάξει και στο προεκλογικό πρόγραμμά του), συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα να αγωνιζόμαστε για να το δούμε επιτέλους να υλοποιείται.
Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούμε τον Δ.Α.Ο.Η. να δραστηριοποιηθεί και να επιταχύνει περισσότερο τις διαδικασίες και  να μας ενημερώσει σχετικά για την πορεία και του θέματος αυτού και τις μελλοντικές ενέργειές του.
Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και χαρά.
Με σεβασμό εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μηνάς Γρ. Μαυροειδής

Υ.Γ. Έκπληξη μεγάλη μας επιφύλαξε το βιογραφικό του Αντιδημάρχου κου Ι. Δροσίτη, στο site του Δήμου μας και στο σημείο που αναφέρεται στα όσα έγιναν στη θητεία του από την τιμητική θέση που κατέχει και σας το μεταφέρουμε επί λέξει, χωρίς άλλο σχόλιο από την πλευρά μας….
«……..Στη διάρκεια της θητείας του έγιναν: 
Οι μελέτες, η δημοπράτηση και η αρχή εκτέλεσης αθλητικών έργων στην πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα Φορτέτσας, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αη Βλάσση, Αγ. Αικατερίνης και Δαφνών,…….»!!!!
Τελευταία ανανέωση ( 13.01.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >