close
Ώρα
23.04.21

Ποιος είναι online

Έχουμε 2 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;






25 Απρίλη 2009, η πρώτη συνάντηση του ΣΥΜ.Α.ΝΕ (Συμβούλιο Αγιοαικατερινιώτικης Νεολαίας)
20.03.09

Με την ανακοίνωση αυτή, επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας γνωρίσετε καλύτερα αλλά και να σας γνωστοποιήσουμε ορισμένες σκέψεις, ανησυχίες αλλά και στόχους που έχουμε θέσει σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης και έχει σχέση με σας, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει ανταπόκρισή σας.

Λίγο-πολύ γνωρίζετε τον Σύλλογό μας, αφού υπάρχει και λειτουργεί δυναμικά, τώρα και 24 χρόνια και πολλοί από εσάς να μην είχατε ακόμη γεννηθεί όταν ιδρύθηκε.

Το ερώτημα όμως που μπαίνει, είναι πόσο καλά τον γνωρίζετε; Τον γνωρίζετε μόνο από τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του, τα γνωστά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ;  Αν ναι, τότε δεν τον γνωρίζετε καλά, γι’ αυτό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί σας, να σας ενημερώσει  ή και να σας «τσιγκλήσει» και  λίγο, ταράσσοντας τα λιμνάζοντα νερά.
Στο καταστατικό μας που πρόσφατα τροποποιήσαμε, προβλέψαμε την ίδρυση και λειτουργία του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (σε συντόμευση ΣΥΜ.Α.ΝΕ)  γιατί ακριβώς σας θέλουμε δίπλα μας, σας θέλουμε συνοδοιπόρους στον αγώνα μας, γιατί όλα αυτά που κάνουμε αφορούν και εσάς (αλλά χωρίς εσάς), επειδή σας θεωρούμε σημαντικά και υπεύθυνα άτομα, με άποψη, με κρίση, με ιδεολογία, με αποτελεσματικότητα κι όχι όπως κάποιοι άλλοι θέλουν να σας θεωρούν επικίνδυνα, ανόητα και ρηχά πλάσματα και στα πρόσωπά σας να βλέπουν μόνο κουκουλοφόρους που όλα τα διαλύουν και όλα τα καταστρέφουν. Και ξέρετε γιατί; Γιατί σας φοβούνται!!

 

Ναι όπως σας το λέμε. Γιαυτό σας θέλουν στο περιθώριο, γιαυτό δεν σας υπολογίζουν και δεν σας δίνουν βήμα για να εκφρασθείτε, να δραστηριοποιηθείτε, να ξεδιπλώσετε την δυναμικότητα και την ενέργειά σας, να βγάλετε από μέσα τις κραυγές αγωνίες και τους προβληματισμούς σας για το άδικο, την κοινωνική ανισότητα, την κακομοιριά, την φτώχια, την εξαγορά συνειδήσεων, που δεν σας αφήνουν να καταλάβετε με την αξία σας μια θέση στη κοινωνία. Να διαμαρτυρηθείτε για μια παιδεία που κατρακυλά, για τα ναρκωτικά που μας έχουν κυριολεκτικά πνίξει. Για όλα όσα θέλετε να καταγγείλετε με όλη την δύναμη της ψυχής σας, για όσα άσχημα συμβαίνουν στον…..όμορφο κόσμο μας, στην Χώρα μας. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά περισσότερα να κάνουμε, να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες, να δώσουμε μια νέα ώθηση στην γειτονιά μας, στο προάστιό μας αλλά και έξω από αυτό, να σας ταρακουνήσουμε λιγάκι με ποιο υπεύθυνα πράγματα, που είτε έμμεσα είτε άμεσα σας απασχολούν και σας αφορούν. Μετά από τα παραπάνω που πολύ περιληπτικά σας περιγράψαμε, κάνοντας εμείς το πρώτο βήμα, καλούμε όλους τους νέους που κατοικούν μόνιμα στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης ηλικίας από 15 μέχρι και 25 ετών, σε μια πρώτη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με σκοπό την ενημέρωσή σας αλλά και να ανοίξουμε τις διαδικασίες εκλογής και λειτουργίας του πρώτου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΟΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (ΣΥΜ.Α.ΝΕ) Η συνάντηση αυτή θα γίνει το Σάββατο 25 Απρίλη 2009 και ώρα 6μμ, στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ μας (στο παλιό κτίριό μας, απέναντι από την εκκλησία μας επί της οδού Ε. Μαρκογιαννάκη 49), ώστε να μπορέσουν να έλθουν και τα παιδιά του Λυκείου που τώρα προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες.. Με την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ανεβάσει στο διαδίκτυο δική μας ιστοσελίδα με διεύθυνση: www.psaa.gr την οποία και μπορείτε να ξεναγηθείτε για να ενημερωθείτε τι συμβαίνει στη περιοχή μας, τις δραστηριότητες μας αλλά και να εκφρασθείτε ελεύθερα, να ανταλλάξετε γνώμες και απόψεις, να γνωρισθείτε μεταξύ σας. Σας περιμένουμε. Έχουμε πολλά να πούμε και ακόμη περισσότερα να κάνουμε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αξίζει.. Με την μαζική παρουσία σας, θα αποδείξετε σε όλους εκείνους που σας αμφισβητούν, ότι είστε σημαντικά και υπεύθυνα άτομα.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >