close
Ώρα
28.11.21

Ποιος είναι online

Έχουμε 11 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Ανοικτός στη Ηρακλειώτικη κοινωνία ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος
12.03.09
synedriako.jpgΜε την ξενάγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σίγουρα αντιληφθήκατε  ότι είμαστε ένας πολιτιστικός Φορέας, ανοικτός  σε  μυαλά- συνεργασίες- ανταλλαγές ιδεών-σκέψεων- απόψεων- προτάσεων- με ανοικτούς ορίζοντες και οράματα, με στόχο μια κοινωνία καλύτερη από την σημερινή, δίχως ψεύτες, καιροσκόπους, ωχαδελφιστές, ζαμανφουτίστες, ατομιστές, εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου και αδυναμιών, απατεώνες κάθε είδους.
Στα πλαίσια αυτά, προσπαθούμε μέσα από συλλογικό πνεύμα, με τις ποικίλες ποιοτικές δραστηριότητές αλλά και συνεχείς στοχευμένες παρεμβάσεις στην τοπική κοινωνία μας σε όλη την διάρκεια του έτους, να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι, μακριά από ιδιοτέλεια, σκοπιμότητα, και οποιαδήποτε  εξάρτηση από όπου κι αν προέρχεται, όπως έχουμε αποδείξει 24 συνεχή χρόνια που υπηρετούμε αυτό τον Σύλλογο με καθαρή εθελοντική και δημιουργική διάθεση, και σύμφωνα με το καταστατικό μας.
Μέσα από αυτές τις θέσεις μας που περιληπτικά σας περιγράψαμε παραπάνω, με ομόφωνη απόφαση και της Γ.Σ. του Συλλόγου μας, έμπρακτα αποδεικνύουμε τα παραπάνω και ανοίγουμε στη κοινωνία της πόλης μας το ιδιόκτητο κτίριο του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΣ, που βρίσκεται στην οδό Ε. Μαρκογιαννάκη 49 (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης), στους Φορείς της Πόλης μας που δεν διαθέτουν  δικές τους εγκαταστάσεις για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών τους. Οι Φορείς αυτοί μπορεί να είναι επιστημονικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί, πνευματικοί, κοινωνικοί, θρησκευτικοί, πολιτικοί,  της τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων, μουσικά και καλλιτεχνικά σύνολα που θέλουν να παρουσιάσουν για πρώτη φορά την δουλειά τους και δεν τους διαθέτει κανείς κατάλληλο χώρο στο Ηράκλειο, σε κινηματογραφόφιλους με στόχο την  δημιουργία ποιοτικής κινηματογραφικής λέσχης, σε ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών που θέλουν να παρουσιάσουν εργασίες των, κ.α.  Η αίθουσά μας αυτή, διαθέτει εξέδρα (5.50μ.Χ2.50μ.), 110 καθίσματα συνεδριακού τύπου, προβολείς, μικροφωνική  και ηχητική εγκατάσταση, συσκευή προβολής (projector), κ.λ.π. ευκολίες.
Οι προϋπόθεσεις για να παραχωρηθεί το κτίριο αυτό φαίνονται παρακάτω:
1)      το αίτημα του οργανωτή φορέα ή της ομάδας καλλιτεχνών, θα πρέπει να κατατεθεί τουλάχιστο 20 ημέρες πριν την ημερ/νία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, εγγράφως και αναλυτικά στα γραφεία του Συλλόγου μας, ώστε να ενημερώνεται έγκαιρα το Δ.Σ. και να λαμβάνεται η σχετική απόφαση παραχώρησης για χρήση του κτιρίου,  
2)η ημερ/νία πραγματοποίησης της εκδήλωσης, θα ορίζεται από κοινού με το Δ.Σ του Συλλόγου μας,  
3)την ευθύνη της συνολικής οργάνωσης και της πραγματοποίησής της εκδήλωσης, θα αναλαμβάνει ο ενδιαφερόμενος Φορέας ή η  ομάδα καλλιτεχνών,   
4)ο οργανωτής αναλαμβάνει και την ευθύνη της καθαριότητας,  της τήρησης της τάξης και της ευπρέπειας, καθώς επίσης την άμεση αποκατάσταση τυχόν ζημιών,  
5)Η εκτύπωση αφισών και προσκλήσεων, τα δελτία τύπου στα ΜΜΕ και γενικότερα η διαφημιστική προβολή της εκδήλωσης, θα εμφανίζεται ως συνδιοργανωτής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης.  
6)Όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ μας, θα είναι δωρεάν και ελεύθερη είσοδος να τις παρακολουθήσει το κοινό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας, το  6974579794.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
< Προηγ.