close
Ώρα
12.08.20

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Άλλαξε η προτεραιότητα στη συμβολή Αστρινάκη και Καραϊσκάκη
06.11.08
blank_page

sos.jpg.gifΚαλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα στην συμβολή των οδών Αστρινάκη και Καραϊσκάκη. Πλέον προτεραιότητα έχουν οι οδηγοί που κινούνται επί της Αστρινάκη και πρέπει να σταματάνε οι οδηγοί επί της Καραϊσκάκη.

 

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγορά οικοπέδου για το 65ο Νηπιαγωγείου
05.11.08

kids_face.jpgΟ Πρόεδρος του Συλλόγου μας, συναντήθηκε την Τρίτη 4-11-08 με τον Αντινομάρχη Ηρακλείου κον Μαν. Κοκοσάλη και συζήτησαν το διαδικαστικό θέμα της αγοράς του οικοπέδου που θα ανεγερθεί το 65ο Νηπιαγωγείο μας. Του έδωσε πολλές ελπίδες για άμεση αγορά. Η Νομαρχία αποκτά έτσι οικόπεδο 988m2, αγοράζοντας μόνο τα 190m2! Τα υπόλοιπα είναι εισφορά σε γη του ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Γείτονα μας, Μανώλη Κοκοσάλη στηριζόμαστεσε σένα και οπωσδήποτε βέναια και στη Νομάρχη μας Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η οποία και το υποσχέθηκε στα φετινά Αικατερίνεια ενώπιον του κόσμου της Συνοικίας μας.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
Πρoγραμματισμός Τεχνικών Έργων της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, για το 2009
04.11.08

asfaltostrosi.jpgΕστάλη στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα το παρακάτω πρόγραμμα τεχνικών έργων 2009 του οποίου η υλοποίηση παρακολουθείται στενά από το Σύλλογο μας. Πράγματι υπάρχει στενή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη στους κοινούς στόχους μας με το 2ο Διαμ/κό Συμβούλιο και το πρόεδρο του Γιώργο Σεβδαλή.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επισήμανση Επικίνδυνων Σημείων Περιοχής
03.11.08

Στείλαμε τον Σεπτέμβρη 2008 το παρακάτω έγγραφο στους υπεύθυνους του Δήμου μας και στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα , το οποίο και επαναλάβαμε τον Νοέμβρη, εκτός από τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τις κατά τόπους επισκέψεις του Αντιδήμαρχου Κ. Μαμουλάκη και Προέδρου του 2ου Δημ. Διαμ/τος Γ. Σεβδαλή, στην περιοχή μας!!!!.

Αξιότιμοι κύριοι.

Με το έγγραφό μας αυτό, επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά τα κρίσιμα και επικίνδυνα σημεία της περιοχής μας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

1-Ασφαλτόστρωση όλων των χωματόδρομων, αφού με τις πρώτες βροχές γεμίζουν χώματα και πέτρες τα φρεάτια των όμβριων υδάτων, με κίνδυνο την αχρήστευση των δικτύων

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιστολή προς Δήμαρχο Ηρακλείου για Αλλαγή προτεραιότητας στην Οδό Αστρινάκη
03.11.08
Λάβαμε γνώση της με αριθ. 670/2008 απόφασης του Δ.Σ. με το με αριθ. 31/1008 δελτίο τύπου που μας κοινοποιήσατε σήμερα που αφορά την αλλαγή της προτεραιότητας της νέας οδού Αστρινάκη. Εάν μέχρι σήμερα, στα δύο χρόνια που λειτουργεί είχαμε ένα σοβαρό δυστύχημα και μερικά δευτερεύοντα ατυχήματα, οφείλεται ακριβώς στο γεγονός αυτό, ότι δηλ. δεν είχε προτεραιότητα, ότι δηλ. συμβαίνει και στην Λ. Κνωσού.
Τελευταία ανανέωση ( 13.01.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιστολή για ΚΑΠΗ προς Δήμαρχο Ηρακλείου
03.11.08

Αξιότιμε κε Δήμαρχε.

O Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, πριν από λίγα χρόνια, αγόρασε στην περιοχή μας, νέα οικοπεδική έκταση περίπου 4.000μ2, με στόχο να ανεγερθούν επιπλέον νέες εργατικές κατοικίες.

Τελευταία ανανέωση ( 13.01.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βάρδιες Μελών Δ.Σ. στα Επιμορφωτικά Σεμινάρια μας
15.10.08
politistiko.jpgΌλα τα Μέλη του Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισαν κατά την συνεδρίαση της 1/9/2008, να παρευρίσκονται καθημερινά στο νέο κτίριό μας, για να ελέγχουν και να στηρίζουν και κατά την φετινή σχολική περίοδο 2008-2009, την εύρυθμη λειτουργία των επιμορφωτικών τμημάτων μας (που φέτος ξεπέρασαν τα 60 τμήματα!!!!), οπως φαίνεται παρακάτω. Μια τέτοια τιτάνια προσπάθεια μοναδική στη Πόλη μας, μόνο με συλλογική προσπάθεια και ενωτική αντίληψη θα μπορούσε να υλοποιηθεί και να λειτουργήσει με επιτυχία:
ΔΕΥΤΕΡΑ:    Τσαγκουρνή Εύα - Βασιλάκης Νίκος(ΚΕ.ΔΗ.ΑΠ.)
ΤΡΙΤΗ:         Βασιλάκης Νίκος - Τσαγκουρνή Εύα (ΚΕ.ΔΗ.ΑΠ.)
Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνεδρίαση Δ.Σ. 8/10/2008
15.10.08
Το Δ.Σ. συνεδρίασε την Τετάρτη 8-10-08 και συζήτησε τα παρακάτω θέματα.
1-Ενημέρωση για την πορεία του Αθλητικού Πολύκεντρου
2-Ενημέρωση για την πορεία του ΚΑΠΗ (συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΕΚ)
3-Ενημέρωση για την πορεία της ανέγερσης του κτιρίου του 65ου Νηπιαγωγείου

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τελευταίες εξελίξεις για το Κ.Α.Π.Η. Αγ. Αικατερίνης
07.10.08
Την Δευτέρα 24-11-2008, συνεδρίασε το Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού ΚΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου και συζήτησε το αίτημα του Συλλόγου μας, για την ίδρυση ΚΑΠΗ στην Αγία Αικατερίνη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας που παραβρέθηκε στη διαδικασία, έλαβε τον λόγο και ενημερώσωσε το Δ.Σ. του ΔΟΚΑΠΗ για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και  επαφές που πραγματοποίησε , ώστε να παραχωρηθεί  από τον ΟΕΚ  στον Δήμο μας στεγασμένος χώρος εντός των νέων εργατικών κατοικιών που άμεσα θα κατασκευαστούν στην οδό Φιλολάου. Το Δ.Σ. του ΔΟΚΑΠΗ ομόφωνα αποφάσισε;"ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΈΟΥ ΚΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Ε.Κ. ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ."
Εμείς συνεχίζουμε την διεκδίκησή μας από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, μέχρι την οριστική απόφασή του, να παραχωρήσει στον Δήμο μας στεγασμένο χώρο εντός του νέου συγκρότηματος εργατικών κατοικιών που θα κατασκευασθούν επί της οδού Φιλολάου (100μ. νότια της εκκλησίας μας), προκειμένου εκεί να στεγασθεί το ΚΑΠΗ.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ασφαλτοστρώσεις
07.10.08
asfaltostrosi.jpgΠιέζουμε συνεχώς τον Αντιδήμαρχο κο Κ. Μαμουλάκη και τον Πρόεδρο του 2ου Διαμερισματικού Συμβουλίου κο Γ. Σεβδαλή, (οι οποίοι παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι καταβάλλουν πολλές προσπάθειες για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και αυτό τους το αναγνωρίζουμε και δημόσια), να ασφαλτοστρώσουν κατά προτεραιότητα τους νέους διανοιχθέντες δρόμους της περιοχής μας που παραμένουν επί 3 χρόνια χωματόδρομοι και που θα εξυπηρετούν το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της Συνοικίας μας, εφόσον ασφαλτοστρωθούν:

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νομαρχιακό / Δημαρχιακό Μέγαρο στην Αγ. Αικατερίνη
07.10.08
dimos.jpgΕνημερωθήκαμε τελευταία, ότι στο οικόπεδο του παλιού εργοστασίου ΑΘΗΝΑ στην Λ. Ικάρου, δεν πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, καθώς επίσης και το Νομαρχιακό Μέγαρο στο Σκαλάνι. για διάφορους λόγους
Εμείς μέσα και από την εφημερίδα μας, προτείναμε στο Δήμο και στη Νομαρχία μας,  το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο ή το νέο Νομαρχιακό Μέγαρο που ετοιμάζεται να κατασκευασθεί, είτε το ένα είτε το άλλο, να ανεγερθεί στο οικόπεδο ιδιοκτησίας  Ριτσόπουλου το οποίο περικλείεται από τις οδούς Φιλικής Εταιρείας, Ριζάρη, Αγίας Φιλοθέης και Μητροπολίτη Βασ. Μαρκάκη

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο Κτίριο για το 65ο Νηπιαγωγείο
07.10.08
nipiagogio65.JPGΤο σημερινό ενοικιαζόμενο κτίριο που στεγάζει το 65ο Νηπιαγωγείο, παρουσιάζει ήδη πολλά προβλήματα και θεωρείται πλέον από εκπαιδευτικούς και γονείς σαν ακατάλληλο να δέχεται παιδιά μιας τόσο τρυφερής και ευαίσθητης ηλικίας, ζητήσαμε  από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, να προχωρήσει άμεσα στην αγορά οικοπέδου και να το εντάξει στο προγραμματισμό ανέγερσης σχολικών κτιρίων, ώστε σύντομα και τα επόμενα 5 χρόνια, να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βρεφονηπιακός Σταθμός
07.10.08
nipiagogio_paidia.jpgΕίχαμε ενημερώσει τις μεθοδεύσεις που είχαν επιχειρηθεί από τον Δήμο μας για το μοναδικό οικόπεδο που έχει απομείνει στη Συνοικία μας για να ανεγερθεί ένας βρεφονηπιακός σταθμός. Ας έχουμε τον νου μας, γιατί ναι μεν έχει παγώσει το θέμα, αλλά από την άλλη μεριά  «κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε» και επειδή εμείς το θεωρούμε από τα πολύ σοβαρά θέματα της περιοχής μας, γιαυτό  και το κρατάμε συνεχώς στην επικαιρότητα
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 612 - 624 από 632