close
Ώρα
12.08.20

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Επαναλειτουργία όλων των τμημάτων στις 8/1/2009
07.01.09
politistiko.jpgΧρόνια πολλά σε όλους! Μετά από την ανάπαυλα των διακοπών, όλα τα επιμορφωτικά τμήματά μας θα επαναλειτουργήσουν από 8/1/2009, σύμφωνα με το Πρόγραμμα. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε εκεί.
Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
 
Κάλεσμα μουσικών και χορευτών
06.01.09
volunteer3.jpgΚαλούμε όλες και όλους που παίζουν μουσικά όργανα όπως: λύρα, λαούτο, μαντολίνο, σαντούρι, ντουμπελέκι, τύμπανα, μπουζούκι, μπαγλαμαδάκι, κιθάρα, συνθεσάιζερ, ακορντεόν, βιολί, κλαρίνο, φλάουτο κ.λ.π., καθώς επίσης όλες και όλους που τραγουδούν σωστά και με ορθοφωνία λαικά και παραδοσιακά τραγούδια, να έλθουν σε επαφή μαζί μας, ώστε να δημιουργήσουμε άμεσα ένα λαικό και ένα παραδοσιακό μουσικό σύνολο. 
Τελευταία ανανέωση ( 15.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επανεκλογή Γ. Σεβδαλή
05.01.09

sevdalis.jpgΤην Κυριακή 4-1-2009 στα γραφεία του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος της περιοχής μας, τηρήθησαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων για την εκλογή του νέου Προέδρου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Επανεκλέγη ο Γιώργος Σεβδαλής, που υπήρξε Πρόεδρος και στην προηγούμενη 2ετία. Εμείς του ευχόμαστε να έχει υγεία, πολύ δύναμη και αντοχές και να επιτύχει στο έργο του.

Τελευταία ανανέωση ( 29.09.09 )
 
Άτυπες εκπτώσεις στα περισσότερα καταστήματα
03.01.09

Με γενναίες προεκπτώσεις, οι οποίες θα φτάσουν στο 60% και που αρχίζουν από το Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, και όχι στις 15 του μήνα, θα προσπαθήσουν οι επιχειρηματίες να καλύψουν τη ζημία από την κατακόρυφη πτώση του τζίρου λόγω της οικονομικής κρίσης

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποδηλατόδρομοι στο Ηράκλειο
31.12.08
«Ζηλεύει» την κουλτούρα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών και αστικών κέντρων, τα οποία διαθέτουν δίκτυα ποδηλατοδρόμων και παρέχουν αυτήν την εναλλακτική στις μετακινήσεις των κατοίκων τους, ο δήμος Ηρακλείου. Αν και φαντάζει άκρως ξένο, ανοίκειο και ίσως αντικρουόμενο με τα πολεοδομικά και κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης αυτή τη στιγμή, ο δήμος δρομολογεί και υλοποιεί άλλο ένα φιλόδοξο σχέδιο που ακούει στο όνομα «κατασκευή δικτύου ποδηλατόδρομου».
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Δεχτείτε τα παιδιά στο σπίτι σας
27.12.08
Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο κέντρο και στις γειτονιές του Ηρακλείου από τις χαρούμενες φωνές παιδιών που έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Τα παιδιά τηρούν το έθιμο και γιορτάζουν με το δικό τους τρόπο τις μέρες αυτές, που για τους περισσότερους από τους μεγάλους δε διαφέρουν πια και πολύ από τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.
Τελευταία ανανέωση ( 04.01.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ερωτηματολόγιο Μέτρησης για την Ικανοποίηση του Δημότη
27.12.08
dimos.jpgΟ Δήμος Ηρακλείου στα πλαίσια της ανάπτυξης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας των υπηρεσιών του διαθέτει το παρακάτω ερωτηματολόγιο για τη μέτρηση ικανοποίησης των δημοτών. Θεωρούμε κι εμείς ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια και γι' αυτό την φιλοξενούμε στην ιστοσελίδα της περιοχής μας. Καλούμε όλους τους κατοίκους της Συνοικίας μας, να συμβάλουν σε αυτή τη προσπάθεια. Για τη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου μας παρακαλούμε συμπληρώστε το επισυναπτόμενο αρχείο και αποστείλετε το στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 27.12.08 )
 
Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο των Χριστουγέννων
22.12.08
Το νέο εορταστικό ωράριο  για την περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσεο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου. Το ωράριο θα ισχύσει  από  17Δεκεμβρίου μέχρι και  τις 6 Ιανουαρίου
Τελευταία ανανέωση ( 03.02.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιοφύρι της Αρτας το αθλητικό πολύκεντρο
22.12.08
a8litiko_polykentro.jpgΣυνεδρίασε την Παρασκευή 19-12-2008 η Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου μας με Πρόεδρο τον Δήμαρχό μας Γιάννη Κουράκη (παραβρέθηκε στη συνεδρίαση αυτή  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας), η οποία εκτός των άλλων θεμάτων, συζήτησε και την σύνταξη νέας γεωλογικής μελέτης των πρανών (βράχων) του αθλητικού πολύκεντρου Αγίας Αικατερίνης. Το ίδιο θέμα όμως είχε έλθει ξανά τον περασμένο Φεβρουάριο (2008) στο Δημ. Συμβούλιο!
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Δήμος στηρίζει τις προσπάθειές μας
17.12.08
kourakis.jpgΟ Δήμαρχος και Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου μας Γιάννης Κουράκης, αποδέχθηκε απόφαση του 2ου Δημ. Διαμ/τος  και εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιό μας, την επιχορήγηση των δραστηριοτήτων μας με το ποσό των €6.000.
Οφείλουμε και μέσα από την εφημερίδα μας, να ευχαριστήσουμε τόσο τον ίδιο, τον Αντιδήμαρχο επί των οικονομικών θεμάτων κον Μιχ. Περσινάκη,  όλους τους παρόντες κατά την συνεδρίαση αυτή Δημοτικούς Συμβούλους, αφού η απόφαση υπήρξε ΟΜΟΦΩΝΗ, καθώς επίσης τον Πρόεδρο Γ. Σεβδαλή και τα Μέλη του 2ου Δημ. Διαμ/τος.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευχαριστούμε θερμά
17.12.08
pitsoulakis.jpgΕυχαριστούμε θερμότατα την πολύ γνωστή και μεγάλη  Ηρακλειώτικη εταιρία οικιακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ-ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην συμβολή των Λ. Ικάρου και Εθν. Αντιστάσεως, για την δωρεά μίας υπερσύγχρονης οθόνης 19' για τις ανάγκες λειτουργίας των σεμιναρίων πληροφορικής που λειτουργούμε σήμερα και να τους ευχηθούμε η Προστάτιδα της Συνοικίας μας Αγία Αικατερίνη, να προστατεύει και να καθοδηγεί τους ίδιους και τις οικογένειές τους καθώς επίσης να έχουν καλές δουλειές στις επιχειρήσεις τους.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
Παράδειγμα προς μίμηση
17.12.08
Τα Μέλη του Συλλόγου μας Γιώργο και Ανθούλα Συντιχάκη, διάβασαν το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας "ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ" και είδαν τις ελλείψεις του εξοπλισμού του νέου κτιρίου μας που περιγράφουμε. Δώρησαν λοιπόν τρία υπερύγχρονα PC με μία οθόνη, αναγκαία για την λειτουργία των 12 επιμορφωτικών σεμιναρίων πληροφορικής που σήμερα πραγματοποιούμε. Η χειρονομία τους αυτή είχε σαν αποτέλεσμα, να εξοπλισθεί και η αίθουσα βιβλιοθήκης με 2 Η/Υ που θα χρεισιμοποιούνται στο εξής αποκλειστικά για το INTERNET  και ένας Η/Υ για τις ανάγκες της γραμματεία!!!!
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
65 Νηπιαγωγείο - Εξελίξεις
17.12.08

nipiagogio65.JPGΥπάρχουν θετικές εξελίξεις για την πορεία ανέγερσης του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το 65ο νηπιαγωγείο μας, σε οικόπεδο επί της οδού Κάντιας και Φιλικής Εταιρείας (απέναντι ακριβώς από το 48ο Δημ. Σχολείο.). Ο Αντινομάρχης Μαν. Κοκοσάλης βρίσκεται σε συνεχή συνενόηση με την Νομάρχη μας κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη, για να ξεμπλοκάρει το θέμα. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε περισσότερα για να το χαρούμε όλοι μας. Για την ιστορία δείτε τα προηγούμενα φύλλα του "ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ" η παλαιότερα σχετικά άρθρα .

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 586 - 598 από 632