close
Ώρα
12.08.20

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Ξεκινούν οι πρόβες της παιδικής χορωδίας μας στις 8/3/2009
25.02.09
Επί 24 συνεχή χρόνια, με την βοήθεια του Θεού και της Μεγάλης Γειτόνισσάς μας Αγία Αικατερίνη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος μας με την παιδική χορωδία του, αξιώνεται να ψάλλει την Μεγάλη Παρασκευή τα Εγκώμια προς την Υπεραγία Θεοτόκο μας στην εκκλησία μας της Αγίας Αικατερίνης.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εάν θες μπορείς
24.02.09
Είναι γνωστό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κοινωνία της με τη χρήση τοξικών και άλλων ναρκωτικών ουσιών. Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) είναι ο πρώτος οργανισμός που συστάθηκε στην Ελλάδα για τη θεραπευτική αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 18/3/2009
24.02.09
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου μας κατά την τελευταία συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου μας, στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (παλιό κτίριο του Συλλόγου μας απέναντι στην εκκλησία μας) , με θέματα συζήτησης:
Τελευταία ανανέωση ( 16.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Με απόλυτη επιτυχία ο παιδικός αποκριάτικος χορός μας
22.02.09
Παρά το τσουχτερό κρύο, την παγωμένη βροχή και τον βαρύ χειμώνα που είχαμε το Σάββατο (21-2-2009)το βράδυ, πάνω από 150 μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και δεκάδες γονείς, τίμησαν με την αστρατευρή μαζική-ζωντανή-κεφάτη-ορεξάτη παρουσία τους, και τον φετινό 23ο παιδικό αποκριάτικο χορό του Συλλόγου μας, ο οποίος στέφτηκε ομολογουμένως με απόλυτη επιτυχία. Η κεφάτη μουσική, ο χορός, το κέφι, τα πειράγματα, τα αστεία, οι μασκαράτες (μέχρι και ο Πρόεδρος κυκλοφορούσε με μάσκα και καπελίνια !!!!) τα αποκριάτικα παιχνίδια που μοιράστηκαν αλλά και ο μπουφές με πλούσια εδέσματα, αναψυκτικά και γλυκά που μοιράσθηκαν σε όλους, έφεραν τα κέφι στα ύψη, που κράτησε αμείωτο έπί πολλές ώρες .
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παιδικός Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου μας στις 21/2/2009
19.02.09
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας, με την συνεργασία και την στήριξη του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος της περιοχής μας, πραγματοποιεί και φέτος τον καθιερομένο παιδικό αποκριάτικο χορό του, τo Σάββατο 21/2/2009 στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου κτιρίου μας δηλ. στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και "Εκφρασης επί της οδού Παγκόσμιας Ειρήνης 9.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Είμαστε πολύ τυχεροί Αλέξη Ρονιώτη.
19.02.09

Όσο και να θέλουμε να συγκρατηθούμε δεν μπορούμε. Μπήκατε να ξεναγηθείτε στις νέες σελίδες του site μας «ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» και το  «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»? Εκπληκτικά αφιερώματα που επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε ποιος άλλος από τον Αλέξη Ρονιώτη, τον γεννήτορα της ιστοσελίδας μας.Τι να πούμε πια γιαυτόν τον άνθρωπο. Αλέξη μας χίλια χρόνια να ζήσεις. ΜΠΡΑΒΟ.

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
Αποκριάτικες εκδηλώσεις από το 2 Δημ. Διαμ/μα
19.02.09

Παρακάτω παραθέτουμε το Πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του 2ου Ανατολικου Δημοτικού Διαμερίσματος Δήμου Ηρακλείου. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί

Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γίνε Δημότης της πόλης που ζείς!
19.02.09
Επειδή πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, θέλουμε να έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη ότι σας ενημερώσαμε έγκαιρα και εσείς οι κάτοικοι της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, πράξετε κατά συνείδηση
Τελευταία ανανέωση ( 20.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χίλια ευχαριστώ στον Γιάννη Μανουσάκη
17.02.09
Να απευθύνουμε ένα μόνο ευχαριστώ στον γείτονα  και Μέλος του Συλλόγου μας Γιάννη Μανουσάκη εργολάβο-υδραυλικό, είναι λίγο σε ότι έχει προσφέρει από την κατασκευή του νέου κτιρίου μας, μέχρι και σήμερα. Ένας άριστος τεχνικός καταξιομένος στον χώρο του, άριστος οικογενειάρχης με πολλές ευαισθησίες απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, φαινόμενο παρήγορο που στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα στην μίζερη, γκρίζα και ισοπεδωτική εποχή μας. 
Επαθε blackout το αποχετευτικό δίκτυο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Εκφρασης από διάφορα αντικείμενα που πετάχθηκαν μέσα σε αυτό και αμέσως ήλθε ο Γιάννης και αφιλοκερδώς αποκατέστησε την βλάβη.
Γιάννη χίλια ευχαριστώ από όλους εμάς και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και η Προστάτιδά μας Αγία Αικατερίνη να σας προστατεύει. 
Τελευταία ανανέωση ( 15.09.09 )
 
Περαστικά στην Αγιοαικατερινιώτισα Μαρία Σκραφνάκη
13.02.09
skrafnaki.jpgΕίναι γνωστό σε όλους ότι το από ετών Επίτιμο Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου μας  και δραστήρια βουλευτής Ν. Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαρία Σκραφνάκη , τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, κατά την διάρκεια των πρόσφατων κινητοποιήσεων των αγροτών μας στην Αθήνα. Ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο που καταρχήν μεταφέρθηκε. Δυστυχώς όμως η κατάστασή της υποτροπίασε, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται τόσες μέρες στο κρεβάτι του πόνου και να μεταφερθεί ευσπευμένως σε άλλο μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών!  Μαρία να γνωρίζεις ότι είμαστε δίπλα σου, σε συμπονάμε, σου συμπαραστεκόμαστε νοερά, τόσο εμείς σαν Δ.Σ. όσο και οι κάτοικοι της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης και σου ευχόμαστε η Αγία Αικατερίνη, Προστάτιδα των Αγιοαικατερινιωτών, να σε βοηθήσει ώστε το συντομότερο να γυρίσεις στην οικογένεια και στα καθήκοντά σου πιό γερή και δυνατή από πρώτα. Περαστικά σου και να προσέχεις.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
Ξεκινούν 3 νέα τμήματα παραδοσιακών χορών
10.02.09
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου μέσω της Ν.Ε.Λ.Ε., ενέκρινε αίτημα του Συλλόγου μας και ξεκινά τρία νέα τμήματα παραδοσιακών χορών, με συμμετοχή 85 ενδιαφερομένων.
Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκινούν δύο νέα τμήματα ψηφιδωτού
09.02.09

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου μέσω της Ν.Ε.Λ.Ε., ενέκρινε αίτημα του Συλλόγου μας και ξεκινά δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια  ψηφιδωτού , με συμμετοχή 55 ενδιαφερομένων.

Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κρατά ο Δήμαρχος τις υποσχέσεις του
09.02.09
kourakis.jpgΣας ενημερώσαμε πριν από 2 μήνες περίπου, για την επίσκεψη του Δημάρχου στην Συνοικία μας, μετά από πρόσκλησή μας και τα έργα που μας υποσχέθηκε (βλέπε περισσότερα εδώ ).
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 560 - 572 από 632