close
Ώρα
12.08.20

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Ζητάμε την επιτάχυνση των διαδικασιών μεταστέγασης του 65ου Νηπιαγωγείου σε δικό του κτήριο
21.04.09
nipiagogio65.JPGΣτείλαμε στις 21-4-2009 στη Νομάρχη μας κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη νέο έγγραφό μας, με το οποίο της ζητάμε να επιταχύνει τις διαδικασίες ξεκαθαρίσματος του οικοπέδου όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο υπερσύγχρονο κτίριο στο οποίο θα στεγασθεί το 65ο Νηπιαγωγείο της περιοχής μας.
Τελευταία ανανέωση ( 17.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητάμε την επιτάχυνση των διαδικασιών μεταστέγασης του 65ου Νηπιαγωγείου σε δικό του κτήριο
21.04.09
nipiagogio65.JPGΣτείλαμε στις 21-4-2009 στη Νομάρχη μας κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη νέο έγγραφό μας, με το οποίο της ζητάμε να επιταχύνει τις διαδικασίες ξεκαθαρίσματος του οικοπέδου όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο υπερσύγχρονο κτίριο στο οποίο θα στεγασθεί το 65ο Νηπιαγωγείο της περιοχής μας.
Τελευταία ανανέωση ( 07.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απάντησε η Νομαρχία στο αίτημά μας για μέτρηση της ακτινοβολίας των ραντάρ του αεροδρομίου μας.
21.04.09
Σας ενημερώσαμε ότι στείλαμε στη Νομάρχη μας κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη έγγραφο και ζητάμε να μετρηθεί η ακτινοβολία που εκπέμπουν εκτός των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στην περιοχή μας και των ραντάρ του αεροδρομίου μας, για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι κι εκείνα επικίνδυνα, άρα βλάπτουν την υγεία μας, αφού η περιοχή μας "βλέπει" προς την περιοχή ΔΥΟ ΟΡΑΚΙΑ που είναι εγκατεστημένα και είναι ορατά από εμάς. Το ίδιο έγγραφο στείλαμε και στο 2ο Δημ. Διαμέρισμα για να ενεργοποιηθεί και εκείνο(;).H Nομαρχία ευαισθητοποιήθηκε αμέσως και μας απάντησε θετικάΔιαβάστε παρακάτω το έγγραφο που στείλαμε στη Νομάρχη αλλά και την απάντηση που λάβαμε για να λάβετε γνώση.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κινείται το αθλητικό Πολύκεντρο?
13.04.09
a8litiko_polykentro.jpgΕνημερωθήκαμε, ότι υπεγράφη από τον Δήμαρχό μας την Τρίτη 13-4-2009, η ανάθεση της γεωτεχνικής μελέτης σε μελετητή.
Τελευταία ανανέωση ( 10.09.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αθλητικό Πολύκεντρο (8/4/2009)
13.04.09

ΠΡΟΣ: Τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό
Υπόψη: 1)Αντιδημάρχου Κου Ι. Δροσίτη, 2)Ειδικού Συμβούλου κου Δ. Τσιράκου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Προέδρου 2ου Δημ. Διαμ/τος κου Γ. Σεβδαλή

Τελευταία ανανέωση ( 13.01.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αρχίζει να κινείται πάλι το θέμα του αθλητικού Πολύκεντρου Αγίας Αικατερίνης από τον Δήμο μας;
13.04.09
a8litiko_polykentro.jpg Ενημερωθήκαμε, ότι υπεγράφη από τον Δήμαρχό μας την Τρίτη 13-4-2009, η ανάθεση της γεωτεχνικής μελέτης σε μελετητή.
Τελευταία ανανέωση ( 07.05.10 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
65o Νηπιαγωγείο (21/4/2009)
13.04.09

ΠΡΟΣ: Την Νομαρχιακή Αυτοδ/ση Ηρακλείου Νομάρχη κα Ευαγγ.Σχοιναράκη-Ηλιάκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: α)Αντινομάρχη κα Καγουδάκη Ελένη, β)Αντιδήμαρχο κον Κ. Μαμουλάκη, γ)Αντιδήμαρχο κον Βασ. Ξημέρη, δ)2ο Δημ. Διαμέρισμα, ε)Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α.Η., στ)Δ/ντή Πολεοδ/κών Λειτουργιών του Δ.Η., ζ) # Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ.Η.


Αξιότιμη κα Νομάρχη Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
Αμέσως μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας, ως Νομάρχη, σας ενημερώσαμε με έγγραφό μας, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο του 65ου Νηπιαγωγείου, όπως ρωγμές στις πίσω εξωτερικές κολώνες, νερά που στάζουν στα  WC και στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ώστε να θεωρείται πλέον από εκπαιδευτικούς και γονείς, σαν ακατάλληλο να δέχεται παιδιά, μίας  τόσο τρυφερής και ευαίσθητης ηλικίας.
Μάλιστα πέρσι το καλοκαίρι, που τιμήσατε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ, σας  παρακαλέσαμε, να προχωρήσετε άμεσα στην αγορά οικοπέδου, που βρίσκεται στο Ο.Τ. 138 και επί των οδών Φιλ. Εταιρείας και Κάντιας, το οποίο έχει χαρακτηρισθεί από το σχέδιο πόλης της περιοχής μας σαν «χώρος ανέγερσης νηπιαγωγείου» και να το εντάξετε στο προγραμματισμό ανέγερσης σχολικών κτιρίων της Ν.Α.Η., ώστε σύντομα να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα που θα στεγάσει το 65ο Νηπιαγωγείο, ώστε να λειτουργήσει σαν ολοήμερο, αφού τόσο ανάγκη το έχει η Συνοικία Αγίας Αικατερίνης, η οποία σήμερα αριθμεί περί τις 10.000 κατοίκους.
Σύμφωνα και με το αριθ. 9329/19-10-06 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομικών Λειτουργιών του Δήμου μας,  που σας είχαμε επίσης κοινοποιήσει, προκύπτει ότι το παραπάνω οικόπεδο, συνολικής έκτασης 988 μ2, η Ν.Α.Η. μπορεί να το αποκτήσει, αποζημιώνοντας τους ιδιοκτήτες, μόλις για 210 μ2, αφού τα 778μ2 παραχωρούνται δωρεάν, ως εισφορά σε γη των ιδιοκτητών.
Παρακολουθούμε το θέμα συνεχώς και έχουμε ενημερωθεί για την μέχρι σήμερα πορεία του από τους αρμόδιους αντινομάρχες, γιαυτό σας παρακαλούμε θερμά, να επιταχυνθούν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησης ολόκληρου του παραπάνω οικοπέδου συμπεριλαμβανομένου και του απαλλοτριούμενου, ώστε το συντομότερο δυνατό να δημοπρατηθεί και να ξεκινήσει η ανέγερση του κτιρίου.
Από πληροφορίες μας, η Ν.Α.Η. σκέπτεται να μην αγοράσει το απαλλοτριωμένο τμήμα του συγκεκριμένου οικοπέδου, για λόγους πιστεύουμε οικονομίας. Εμείς ταπεινά προτείνουμε να μην παραχωρηθεί στον ιδιοκτήτη αλλά να αγορασθεί από την Ν.Α.Η. και αυτό το τμήμα, (δηλ. των 210μ2), διότι μελλοντικά, το τμήμα αυτό, σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί για άλλες δραστηριότητες από την Ν.Α.Η., πάντα προς όφελος των κατοίκων της περιοχής μας κι όχι μόνο π.χ. Στέγαση μιας Κοινωνικής Υπηρεσίας κ.λ.π.). Επιπρόσθετα υπάρχει και ο κίνδυνος (δεν μπορεί κανείς να το αποκλείσει), μελλοντικής εκμετάλλευσης του οικοπεδικού αυτού τμήματος (των 210 μ2) από ιδιώτες, με δραστηριότητες που δεν θα είναι συμβατές με την γειτονιά αυτή, αφού βρίσκονται δίπλα τα γειτονικά σχολεία του 48ου Δ.Σ., του 7ου ΤΕΕ και του 65ου νηπιαγωγείου.
Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούμε να τύχουμε ενημέρωσης για τις μελλοντικές προθέσεις σας, ώστε κι εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους κατοίκους της περιοχής μας που αγωνιούν και ερωτούν συνεχώς για το θέμα αυτό, τόσο μέσα από την εφημερίδα μας «ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ» (κυκλοφορεί σε 3.000 φύλλα), όσο και μέσα από την ιστοσελίδα μας, (η οποία σε χρονικό διάστημα λιγότερο των 6 μηνών, έφτασε τις 46.000 επισκέψεις).
Με ειλικρινά αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μηνάς Γρ. Μαυροειδής
Τελευταία ανανέωση ( 03.05.09 )
 
Κοινωνικές Υπηρεσίες (21/4/2009)
13.04.09

ΠΡΟΣ: Την Νομάρχη Ηρακλείου, Κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1)48ο Δημ. Σχολείο
2)23ο Δημ. Σχολείο
3)12ο Γυμνάσιο
4)6ο Λύκειο
5)7ο ΤΕΕ
6)65ο Νηπιαγωγείο


Αξιότιμη κα Νομάρχη, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά                                    
Ένα  θέμα που απασχολεί έντονα τους κατοίκους της περιοχής και που θα πρέπει να βρεθεί λύση, είναι η δημιουργία μίας Κοινωνικής Υπηρεσίας, για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε οικογένειες που διαμένουν στην Συνοικία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και χρήζουν βοήθειας.
Στην Κοινωνική αυτή Υπηρεσία, να δημιουργηθούν ομάδες ειδικών επιστημόνων (ψυχολόγων, παιδοψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, λογοθεραπευτών κ.λ.π.) οι οποίοι θα παρακολουθούν, συμβουλεύουν και θα στηρίζουν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Η στήριξη αυτή θα πρέπει να παρέχεται ανά οικογένεια, προγραμματισμένα, συστηματικά και μακροπρόθεσμα κι όχι αποσπασματικά και ευκαιριακά.
Θεωρούμε απαραίτητη τη δημιουργία της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και της ομάδας ειδικών, η παρέμβαση της οποίας θα βοηθήσει πολλές οικογένειες, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη ψυχικά υγιών ατόμων και τη μείωση της παραβατικότητας αλλά και της εγκληματικότητας η οποία παρατηρείται αυξημένη στη συνοικία μας.
Επίσης θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη τοποθέτησης στα σχολεία της περιοχής μας παιδοψυχολόγων, ψυχολόγων  και κοινωνικών λειτουργών, για την ηθική και ψυχολογική στήριξη παιδιών και γονέων.
Εμείς απευθυνόμαστε στη Νομαρχία μας, ώστε να αναπτύξει έστω πειραματικά μια τέτοια Υπηρεσία σε μόνιμη βάση και σε βάθος χρόνου.
Με ειλικρινά αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μηνάς Γρ. Μαυροειδής
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
 
Διακοπή της λειτουργιας των επιμορφωτικών τμημάτων λόγω των εορτών του Πάσχα
08.04.09
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, ανακοινώνει στους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά τμήματα που λειτουργούν στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις μας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ότι από την Δευτέρα 13-4-2009 διακόπτεται η λειτουργία των λόγω των εορτών του Πάσχα.Θα επαναλειτουργήσουν κανονικά την Δευτέρα 27-4-2009. 
Τελευταία ανανέωση ( 29.12.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καθυστερεί το νέο κτίριο του 65ο Νηπιαγωγείου μας.
07.04.09
nipiagogio65.JPGΕπειδή το θέμα της μεταστέγασης του 65ου Νηπιαγωγείου μας σε νέο κτίριο, δεν προχωρεί με ρυθμούς και τόσο ικανοποιητικούς, ο Σύλλογός μας έστειλε στις 7-4-09 νέο έγγραφο στην αγαπητή Νομάρχη μας κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη, όπως φαίνεται παρακάτω:
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητάμε από την Νομαρχία να μετρηθεί η ακτινοβολία των ραντάρ του αεροδρομίου μας
07.04.09
Στείλαμε στη Νομάρχη μας κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη το παρακάτω έγγραφο και ζητάμε να μετρηθεί η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα ραντάρ του αεροδρομίου μας, για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι επικίνδυνη άρα βλάπτει την υγεία μας, αφού η περιοχή μας "βλέπει" προς την περιοχή ΔΥΟ ΟΡΑΚΙΑ που είναι εγκατεστημένα και είναι ορατά από εμάς. Το ίδιο έγγραφο στείλαμε και στο 2ο Δημ. Διαμέρισμα για να ενεργοποιηθεί και εκείνο. Διαβάστε παρακάτω το έγγραφο που στείλαμε, για να λάβετε γνώση.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί όχι το νέο Δημοτικό Μέγαρο στην Αγία Αικατερίνη;
03.04.09
dimos.jpgΕπαναφέραμε στον Δήμαρχό μας το θέμα της κατασκευής του νέου Δημοτικού Μεγάρου στην περιοχή μας μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τοπικό Τύπο, ότι ο Δήμος μας αναζητά οικοπεδικό χώρο για την ανέγερση του.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαδώστε την εφημερίδα μας ¨ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ"
01.04.09
Εσείς που διαθέτετε internet, σας δίνεται η δυνατότητα να διαβάζετε από τους πρώτους κάθε νέο φύλλο της εφημερίδας μας «ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ » που κυκλοφορεί. Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη αρκετοί που δεν διαθέτουν αυτή την δυνατότητα.

 

Τελευταία ανανέωση ( 01.04.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 521 - 533 από 632