close
Ώρα
08.12.19

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Διαμαρτυρία για τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς στην οδό Κ. Αστρινάκη.
15.06.17

Στείλαμε σήμερα 27/03/2017 στον Δήμαρχο, την παρακάτω επιστολή, στην οποία αναφέρουμε για ποιούς λόγους αρνούμαστε να δεχτούμε στη Συνοικία μας, την λαική αγορά της Πέμπτης και του Σαββάτου. Διαβάστε την. 

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε.   
Πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1/3/2017 ελήφθησαν τελικές αποφάσεις στην υπόθεση του οικοπέδου Λυδάκη στις Πατέλες.

Τελευταία ανανέωση ( 17.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επαναλειτουργούν κανονικά τα τμήματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου.
14.06.17
Κάνουμε γνωστό στις Φίλες, Φίλους και στα αγαπητά παιδιά μας που συμμετέχουν στα επιμορφωτικά προγράμματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου,  ότι θα επαναλειτουργήσουν κανονικά αμέσως μετά την περίοδο των εξετάσεων των μαθητών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ, δηλαδή την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, όπως το πρόγραμμα προβλέπει.
Τελευταία ανανέωση ( 17.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διακοπή των προγραμμάτων μας λόγω των εορτών του Αγιου Πάσχα.
13.06.17
Κάνουμε γνωστό στις Φίλες, Φίλους και στα αγαπητά παιδιά μας που συμμετέχουν στα επιμορφωτικά προγράμματά μας, ότι λόγω των διακοπών των εορτών του Πάσχα, τα προγράμματά μας σταματούν την Μ. Τετάρτη  12/04/2017.
Θα επαναλειτουργήσουν κανονικά (μόνο τα τμήματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου), αμέσως μετά την περίοδο των εξετάσεων των μαθητών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ. Αυτό γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, για να μην απασχολούνται τα παιδιά με άλλες δραστηριότητες εκτός των μαθημάτων τους κατά την χρονική αυτή περίοδο.

Τελευταία ανανέωση ( 19.05.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητάμε την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στη Συνοικία μας.
31.05.17
    Ως γνωστό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης τώρα και 32 συνεχή χρόνια, είναι κοντά στον ανθρώπινο πόνο, την αρρώστια, την θλίψη και τις χαμένες ελπίδες  συνανθρώπων μας γιαυτό και δραστηριοποιείται προς την κατεύθυνση αυτή με όλες του τις δυνάμεις.

   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, τα περισσότερα επιμορφωτικά προγράμματά μας.
24.04.17

Ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, τα περισσότερα επιμορφωτικά προγράμματά μας περιόδου 2016-2017, εκτός των τμημάτων παραδοσιακών χορών, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου, που θα επαναλειτουργήσουν κανονικά μετά τις εορτές του Άγιου Πάσχα (μόνο τα τμήματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου), και μετά την περίοδο των εξετάσεων των μαθητών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ. Αυτό γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, για να μην απασχολούνται τα παιδιά με άλλες δραστηριότητες εκτός των μαθημάτων τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πραγματοποιούμε την τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,
23.03.17
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, ενημερώνει τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του, ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του την
Δευτέρα 20 Μάρτη 2017 και ώρα 6.00μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του (παλιό κτίριο του Συλλόγου μας απέναντι από την εκκλησία μας οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49), με θέματα προς συζήτηση:                                                                 

 

.

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.
07.03.17

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στο 5ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί, στο κέντρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ''ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ''.

Το φαγητό ετοίμασαν τα Μέλη του Δ.Σ. κυρίες Βελόγλου Δέσποινα και Καραβασίλη Γεωργία, με το Μέλος του Συλλόγου μας κα Ευθυμία Καμαράτου η οποία και το πρότεινε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Δήμο Ηρακλείου
06.03.17
Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 5.000
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Σύλλογός μας, πραγματοποίησε για 32η συνεχόμενη χρονιά τον παιδικό αποκριάτικο χορό του.
24.02.17

Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας, πραγματοποίησε και φέτος και για 32η συνεχόμενη χρονιά τον παιδικό αποκριάτικο χορό του, την Πέμπτη 23/02/2017 (με είσοδο ελεύθερη), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου
κτιρίου του (επί της οδού Παγκόσμιας Ειρήνης 9) όπου στεγάζεται το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελευταία ανανέωση ( 03.03.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.
16.02.17
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης κάνει γνωστό στους κατοίκους της ομώνυμης Συνοικίας μας, ότι ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη  Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ Ι) με τίτλο «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Συνδρομής Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2015 - 2016», το οποίο χρηματοδοτείται από το  Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, θα προβεί στη διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, λάχανα & κοτόπουλο) εκτός των άλλων σημείων διανομής του Δήμου και στο σημείο διανομής στις Εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης (δ/νση: Σολωμού Σολωμού 14, δίπλα από γραφεία ΑμεΑ), την Τετάρτη 15/2 ώρα 11.00 - 14.00 μ.μ. & Πέμπτη 16/2/2017, ώρα 08.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Την Πέμπτη 23/2/2017, ο παιδικός αποκριάτικος χορός του Συλλόγου μας!
10.02.17
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, πραγματοποιεί και φέτος και για 32η συνεχόμενη χρονιά, τον παιδικό αποκριάτικο χορό του, την Πέμπτη 23/02/2017 και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου κτιρίου του (επί της οδού Παγκόσμιας Ειρήνης 9) όπου στεγάζεται το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η ομιλία του Προέδρου Μηνά Μαυροειδή στα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού μας.
09.02.17
Πανοσιολογιωτατε Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου, Αγιε Πρωτοσυγκέλλε της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης πατέρα Μεθόδιε.
Αγιοι πατέρες Εμμανουήλ και Κων/νε
κε Περιφερειάρχη κε Σταύρο Αρναουτάκη,
Δήμαρχε Ηρακλείου κε Βασίλη Λαμπρινέ,
κε Πρόεδρε του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γ. Βουρεξάκη,
κύριοι εκπρόσωποι των δημ. Παρατάξεων, κυρίες και κύριοι αντιδήμαρχοι, Δημ. &Κοιν. Σύμβ.
Γειτόνισσες και γείτονες, Φίλες και φίλοι.
Τελευταία ανανέωση ( 10.02.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ξεκίνησε η λειτουργία δημόσιου ιατρείου στη Συνοικίας μας της Αγίας Αικατερίνης!!!
06.02.17

   Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης και οι κάτοικοι της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καθώς επίσης και τις μεγάλες ευχαριστίες τους προς την Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, η οποία στο πλαίσιο δράσεων ενίσχυσης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον αστικό ιστό του Ηρακλείου, ίδρυσε και ήδη λειτουργεί ένα νέο ιατρείο στην Συνοικία μας, που τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη το είχε. 

    

 

Τελευταία ανανέωση ( 10.02.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 53 - 65 από 627