close
Ώρα
25.05.18

Ποιος είναι online

Έχουμε 5 επισκέπτες online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας πραγματοποιεί την ετήσια Τακτική Γ. Σ. του.
30.03.18
  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, ενημερώνει τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του, ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του την Δευτέρα 26 Μάρτη 2018 και ώρα 6.00μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του (παλιό κτίριο του Συλλόγου μας απέναντι από την εκκλησία μας οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49), με θέματα προς συζήτηση:                                                                  

    1-Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του 2017.

    2-Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε διοικητική και οικονομική ευθύνη.                                                                                                     

    3-Μεταφορά λαϊκής αγοράς

    4-Τοποθετήσεις - Προτάσεις – Εισηγήσεις Μελών.                                                                                                                                                        

                                         

Τελευταία ανανέωση ( 11.03.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
25.03.18

   Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας  της Πόλης μας, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επαιτείου της 25ης Μαρτίου 1821.

   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διακόπτεται η λειτουργία όλων των επιμορφωτικών προγραμμάτων, λόγω των εορτών του ΠΑΣΧΑ.
21.03.18

Κάνουμε γνωστό ότι θα διακοπεί η λειτουργία όλων των επιμορφωτικών προγραμμάτων μας, λόγω των εορτών του ΠΑΣΧΑ, ή επειδή συμπλήρωσαν τις 35 ώρες λειτουργίας, την Τετάρτη 28/03/2018. 

   
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητάμε κτίριο 120μ2 για ενοικίαση για την λειτουργία Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Συνοικία μας.
15.03.18

Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας της  Αγίας Αικατερίνης, στα πλαίσια των στόχων που έχει θέσει,   μεταξύ των άλλων δράσεών του, παρεμβαίνει και σε θέματα προληπτικής υγείας των κατοίκων της Συνοικίας μας.

Τελευταία ανανέωση ( 15.03.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτέλους δικαιωθήκαμε μετά από 16 χρόνια αγώνων!!!
14.03.18
Με αισθήματα απέραντης χαράς, ικανοποίησης, δικαίωσης και υπερηφάνειας, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος της Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, κάνει γνωστό, ότι τα έργα ανέγερσης του νέου κτιρίου που θα μεταστεγάσει τα ήδη υφιστάμενα 65ο (2/θ) και 6ο (1/θ) Νηπιαγωγεία, τα οποία στεγάζονται σε μισθωμένα ακατάλληλα κτίρια), μπήκαν στη τελική ευθεία υλοποίησης.

   

Τελευταία ανανέωση ( 20.03.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Σύλλογός μας, πραγματοποίησε για 33η συνεχόμενη χρονιά τον παιδικό αποκριάτικο χορό του.
20.02.18
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας, πραγματοποίησε και φέτος και για 33η συνεχόμενη χρονιά τον παιδικό αποκριάτικο χορό του, την Πέμπτη 15/02/2018 (με είσοδο ελεύθερη), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του νέου κτιρίου του (επί της οδού Παγκόσμιας Ειρήνης 9) όπου στεγάζεται το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου μας Μηνά Μαυροειδή στη τελετή της κοπής της πίτας.
31.01.18

     Σεβασμιότατε, αιδεσιμότατοι πατέρες Εμμανουήλ και Κωνσταντίνε.

     Αξιότιμοι κε Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, κε Δήμαρχε και επίτιμο Μέλος του Π.Σ.Α.Α., κα Μαρία Ταρουδάκη Πρόεδρε Εφετών. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κε Γρηγ. Πασπάτη,  Μέγα Ευεργέτη της Συνοικίας μας και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας κε Κώστας Μπαντουβά. Κε Πέτρο Ινιωτάκη Αντιδήμαρχε Προγραμματισμού - Οργάνωσης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Διαφάνειας - Περιβάλλοντος - Αγροτικής Ανάπτυξης και Συντονισμού Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, κε Γεώργιε Καραντινε Αντιδήμαρχε  Οικονομικών, κε Ιωάννη Αναστασάκη, Αντιδήμαρχε Τεχνικών Έργων - Αυτεπιστασίας - Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κε Κωνσταντίνε Βαρδαβά Αντιδήμαρχε Διοικητικών Υπηρεσιών - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς – ΚΕΠ. Αντιδήμαρχε Κοινωνικής Πολιτικής, εποπτείας Κοινωνικών Δομών, Μετανάστευσης, και ΚΕΣΑΝ κα Μαρία Καναβάκη. Προέδρε του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κε Γ. Βουρεξάκη. Πρόεδρε του Μουσείου Ν. Καζαντζάκης, Κοσμήτορα του Τμήματος Μαθηματικών και τ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κε Μιχάλη Ταρουδάκη, Αντιπρόεδρε της ΔΕΠΑΝΑΛ κε Ν. Αγγελάκη, Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου και εκπρόσωπε της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» κε Αριστείδη Αθανασάκη, δημοτικέ σύμβουλε κε Ι. Τσαπάκης. Πρόεδρε της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών/Τ.Δ. Ηρακλείου κε Εμμ. Ζαχαριουδάκη, και πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Βενεράτου κε Βαγγέλη Μαραγκάκη και Κατσαμπά κε Γ. Μαστοράκη, κα Ελένη Περδικάκη Δ/ντρια του βρεφονηπιακού σταθμού Αγίας Αικατερίνης, Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου μας κα Μαρία Σκραφνάκη, κοι και κε καθηγητές/τριες και δάσκαλοι των σχολείων της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας.
29.01.18

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28/01/2018 και για 33η  συνεχή χρονιά, η πατροπαράδοτη τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ  

   

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα κάλαντα με το τραινάκι στην Αγία Αικατερίνη.
22.01.18

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξάφνιασε ευχάριστα τους κατοίκους της Συνοικίας μας, καθώς μια εξαιρετική ιδέα του Συλλόγου τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ  

 

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τραινάκι θα περιοδεύσει δρόμους της Συνοικίας, για να ψάλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα!!
28.12.17

Γειτόνισσες, Γείτονες και αγαπητά μας παιδιά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Κάνουμε γνωστό ότι η νεοσύστατη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου  μας, το Σάββατο 30/12/2017 και από τις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει σε δρόμους της Συνοικίας μας,  για να ψάλει τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθεί σε όλους τους κατοίκους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Τελευταία ανανέωση ( 31.01.18 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι μαστογραφίες είναι έτοιμες. Ελάτε να τις παραλάβετε.
19.12.17
Οι κυρίες που έκαναν μαστογραφία κατά την τελευταία επίσκεψη της κινητής μονάδας μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης στη Συνοικία μας, μπορούν να έλθουν την Πέμπτη 21/12/2017 από τις 10-11π.μ. στο νέο κτίριο του Συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Παγκ. Ειρήνης 9 για να τις παραλάβουν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου
19.12.17
Ο Πολιτιστικ/oς Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης κάνει γνωστό ότι την Πέμπτη 21/12/2017 στις 5 μ.μ., στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζει να πραγματοποιήσει στις εορτές των Χριστουγέννων είναι και η επίσκεψη της μεγάλης μικτής νεοσύστατης χορωδίας του Συλλόγου στο Γηροκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να δώσει λίγες στιγμές αγάπης και ελπίδας στους γερόντους που φιλοξενούνται σε αυτό. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα είναι Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια αλλά και και κάλλαντα από την Κρήτη και από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Τελευταία ανανέωση ( 28.12.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στη Συνοικία μας.
15.11.17
Kάνουμε γνωστό σε όλες τις γυναίκες της περιοχής μας, ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας της Αγίας Αικατερίνης, προκειμένου να συμβάλει  στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, η Περιφέρεια Κρήτης έκανε δεκτό για τρίτη φορά το αίτημά μας, να επισκεφθεί η υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας που διαθέτει, την ομώνυμη Συνοικία μας.
Τελευταία ανανέωση ( 06.11.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 13 από 596