close
Ώρα
23.10.17

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


Νέα
Ξεκίνησαν και φέτος οι εγγραφές των επιμορφωτικών σεμιναρίων μας.
27.10.17

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, πιστός στις αρχές, τις παραδόσεις του 32 συνεχή χρόνια, αλλά και την υπόσχεση που έδωσε στα Μέλη του, στους γείτονες και στους συμπολίτες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετέχουν στα φετινά επιμορφωτικά σεμινάριά του, ότι παρά την μεγάλη κρίση (σε όλους τους τομείς) και τα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας, εμείς επιμένουμε ακόμη (για πόσο ακόμη;) και δεν το βάζουμε κάτω, τουλάχιστο και αυτή τη χρονιά, να λειτουργήσουμε τα επιμορφωτικά προγράμματά μας, που μόνο οφέλη προσφέρουν.

Φέτος ξεκινάμε νωρίτερα την ενημέρωσή σας, ώστε με την έναρξη των σχολικών μαθημάτων να μπορέσουν κυρίως οι γονείς να προγραμματίσουν τις εγγραφές των παιδιών τους.

Κάνουμε λοιπόν γνωστό, ότι 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η συγκέντρωση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων να τα παρακολουθήσουν, στα γραφεία του Συλλόγου μας οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49 (απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας), ως εξής:

Τελευταία ανανέωση ( 30.09.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Tο φαρμακείο της Συνοικίας μας, διοργανώνει Ημερίδα σχετικά με τον Διαβήτη και την Υπέρταση.
11.10.17

Σας γνωρίζουμε ότι το φαρμακείο της Συνοικίας μας της κας Μαρίνας Στολίδη, διοργανώνει μια μοναδική Ημερίδα Εκπαίδευσης σχετικά με τον Διαβήτη και την Υπέρταση. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στο φαρμακείο που βρίσκεται στην οδό Κάντιας 12 στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης.

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις σε ορισμένα επιμορφωτικά τμήματά μας περιόδου 2017-2018.
30.09.17
Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές των επιμορφωτικών τμημάτων μας περιόδου 2017-2018, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Απομένουν όμως ακόμη λίγες κενές θέσεις στα παρακάτω τμήματά μας.
Τελευταία ανανέωση ( 17.10.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Να παρακολουθείτε την εκπομπή με τίτλο ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΑΝΤΟΙ ΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
13.08.17
Ενημερώνουμε τους φίλους και φίλες, πως από το Ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης 99,7 στα fm που βρίσκεται εντός των ορίων της Συνοικίας μας της της Αγίας Αικατερίνης, ότι μεταδίδεται μια νέα εκπομπή με τίτλο ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΧΡΑΝΤΟΙ ΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Θα γίνει και φέτος η έκθεση των έργων εκείνων που συμμετείχαν στα επιμορφωτικά τμήματά μας.
21.07.17

Ενημερώνουμε τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν στα επιμορφωτικά προγράμματα περιόδου 2016-2017, ότι θα λειτουργήσει και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έκθεση με τα έργα που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Τελευταία ανανέωση ( 17.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βράβευση μαθητών και φοιτητών στα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017.
18.07.17

Ενημερώνουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου,  που κατοικούν στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης και που έλαβαν βαθμό πάνω από 18 κατά την φετινή σχολική χρονιά 2016-2017,  καθώς επίσης και τους φοιτητές και φοιτήτριες που κατοικούν στη Συνοικίας μας και που εισήχθησαν πέρσι (2016) στα Πανεπιστήμια και στα ΑΤΕΙ, ότι θα βραβευθούν και φέτος (και για 32η συνεχή χρονιά), στις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017», την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 9μμ.

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αικατερίνεια 2017 - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
27.06.17

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου.

Τελευταία ανανέωση ( 29.08.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οσοι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης,ας επικοινωνίσουν μαζί μας.
20.06.17

Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, που αντιμετωπίζουν αυτή εποχή  μεγάλες δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να συνεργασθούν με τον Πολιτιστικό Σύλλογό μας, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα  κοινωνικού  συσσιτίου που λειτουργεί με ευθύνη των Ιδρυμάτων Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει καθημερινό πλήρες συσσίτιο, 365 ημέρες τον χρόνο σε όλα τα μέλη της οικογένειας και θα διανέμεται από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στην οδό Λοχαγού Ι. Μαρινέλη 2, στον Άγιο Δημήτριο (Λιμάνι).

Τελευταία ανανέωση ( 20.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαμαρτυρία για τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς στην οδό Κ. Αστρινάκη.
15.06.17

Στείλαμε σήμερα 27/03/2017 στον Δήμαρχο, την παρακάτω επιστολή, στην οποία αναφέρουμε για ποιούς λόγους αρνούμαστε να δεχτούμε στη Συνοικία μας, την λαική αγορά της Πέμπτης και του Σαββάτου. Διαβάστε την. 

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε.   
Πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1/3/2017 ελήφθησαν τελικές αποφάσεις στην υπόθεση του οικοπέδου Λυδάκη στις Πατέλες.

Τελευταία ανανέωση ( 17.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επαναλειτουργούν κανονικά τα τμήματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου.
14.06.17
Κάνουμε γνωστό στις Φίλες, Φίλους και στα αγαπητά παιδιά μας που συμμετέχουν στα επιμορφωτικά προγράμματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου,  ότι θα επαναλειτουργήσουν κανονικά αμέσως μετά την περίοδο των εξετάσεων των μαθητών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ, δηλαδή την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, όπως το πρόγραμμα προβλέπει.
Τελευταία ανανέωση ( 17.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Διακοπή των προγραμμάτων μας λόγω των εορτών του Αγιου Πάσχα.
13.06.17
Κάνουμε γνωστό στις Φίλες, Φίλους και στα αγαπητά παιδιά μας που συμμετέχουν στα επιμορφωτικά προγράμματά μας, ότι λόγω των διακοπών των εορτών του Πάσχα, τα προγράμματά μας σταματούν την Μ. Τετάρτη  12/04/2017.
Θα επαναλειτουργήσουν κανονικά (μόνο τα τμήματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου), αμέσως μετά την περίοδο των εξετάσεων των μαθητών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ. Αυτό γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, για να μην απασχολούνται τα παιδιά με άλλες δραστηριότητες εκτός των μαθημάτων τους κατά την χρονική αυτή περίοδο.

Τελευταία ανανέωση ( 19.05.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζητάμε την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας στη Συνοικία μας.
31.05.17
    Ως γνωστό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης τώρα και 32 συνεχή χρόνια, είναι κοντά στον ανθρώπινο πόνο, την αρρώστια, την θλίψη και τις χαμένες ελπίδες  συνανθρώπων μας γιαυτό και δραστηριοποιείται προς την κατεύθυνση αυτή με όλες του τις δυνάμεις.

   

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, τα περισσότερα επιμορφωτικά προγράμματά μας.
24.04.17

Ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, τα περισσότερα επιμορφωτικά προγράμματά μας περιόδου 2016-2017, εκτός των τμημάτων παραδοσιακών χορών, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου, που θα επαναλειτουργήσουν κανονικά μετά τις εορτές του Άγιου Πάσχα (μόνο τα τμήματα χορού, κιθάρας, λύρας και μαντολίνου), και μετά την περίοδο των εξετάσεων των μαθητών Γυμνασίου,  Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ. Αυτό γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, για να μην απασχολούνται τα παιδιά με άλλες δραστηριότητες εκτός των μαθημάτων τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 13 από 584